Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Wypadł mi dysk!

• Autor: goferek Data: 2007-05-30 13:53:49

Kurcze, w piątek zaczynam pracę a ja ledwo chodzę. Jak schylę się po coś, to chwilę trwa zanim wstanę do pionu z niemałym bólem. Wróciłam właśnie od Kręgarza, ponastawiał mi wszystko, trochę mój szkielecik potrzeszczał! Stan zapalny już się wdał, więc wieczorem czeka mnie stawianie baniek!!! Ładnie mi się wszystko zaczyna.....

• Autor: luckystar Data: 2007-05-30 15:02:35

No to faktycznie masz pecha w tym wypadku, ale moze ten kregarz Ci pomoze..... trzymam kciuki i pozdrawiam.

• Autor: smakosia Data: 2007-05-30 15:28:35

Trzymaj się goferku. Dobrze, że szybko zareagowałaś i znalazłaś pomoc. Miejmy nadzieję, że równie szybko zobaczysz efekty. Trzymam kciuki. Daj potem znać jak się czujesz. Pozdrawiam.

• Autor: Janek Data: 2007-05-30 17:34:59

Bańki na dysk ( !?) ...albo czegoś nie zrozumiałem.
    Bólu współczuję.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: goferek Data: 2007-05-31 10:31:56

No, dobrze Janku zrozumiałeś! Kręgarz powiedział , ze wdał się juz stan zapalny i trzeba postawić. Znajoma postawiła mi wczoraj. W lewej nodze w tej od której się zaczęło, wszystko wróciło na miejsce, pochrupało, pochrupało i juz nie boli. Dziś jednak wszystko przeszło na prawą nogę!! Ja się chyba zastrzelę!!!! Jutro znowu kręgarz....

• Autor: luckystar Data: 2007-05-31 13:08:46

Zgadza sie Janku wlasnie banki na dysk i na inne bole kosci, stawow itp. To stara chinska metoda.....ja tez bylam zaskoczona jak w czasie zabiegu akupunktury jak juz solidnie przypominalam jeza to moja kolezanka jeszcze mi 4 banki dolozyla, ale wiesz dzisiaj dowiem sie co te banki maja robic poza tym, ze ja lubie to uczucie .....tez jestem chyba jakis "zboczek" :))

• Autor: smakosia Data: 2007-05-31 15:05:09

Jeśli ktoś jest zainteresowany, to tutaj znajdzie wiele informacji o bańkach http://www.poradnia.pl/podstrony/czytelnia/banki.html

• Autor: Janek Data: 2007-05-31 17:54:58

Smakosiu, dziękuję ...

... za linka.
    Janek

• Autor: Janek Data: 2007-05-31 17:51:29

Przyznam się, chociaż stawiałem już nie jeden raz bańki ( w Rodzinie chyba już wszystkim(?!) ale dopiero teraz dowiedziałem się o nowym miejscu dla baniek.
    Dzięki żarciu podszkolę się w medycynie (nie tylko już ludowej).
    Pozdrawiam
    Janek

Przejdź do pełnej wersji serwisu