Serdecznie wszystkich witam w kąciku "Wielkie żarcie". Mam nadzieję, że będą smakowały moje sprawdzone przepisy, "łasuchom" i nie tylko. Gorąco i smacznie pozdrawiam.
Przepraszam, że o tak póżnej porze odpisuję, ale dopiero teraz mogłam zarezerwować trochę czasu dla siebie. Jestem szczęśliwa że dołączyłam do Was, bo uważam ten kącik za najciekawszy z pośród innych.Od lutego tego roku śledziłam ten kącik, nawet wypróbowałam kilka przepisów pyyycha.Narazie podałam przepis na "ciasto dla leniwych" oczywiście dla nikogo bez obrazy, ale dzieci bardzo je lubią nawet "niejadki". Hi hi hi ....ale się rozpisałam, Smacznie i serdecznie pozdrawiam pa pa.
witamy beatko
Witaj wsród uzależnionych !!
Baw się z nami dobrze ,
smacznie z nami gotuj a i pysznie z nami piecz !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj ... i dziel sie Twoimi przepisami ...
Witaj wśród nas!!!!!!!! ;)
Witaj Beatko!
Witaj wsrod smakoszy ;-)
WITAM SMACZNIE I CIEPLUTKO :)))

witaj Beatko i baw sie dobrze
Przepraszam, że o tak póżnej porze odpisuję, ale dopiero teraz mogłam zarezerwować trochę czasu dla siebie. Jestem szczęśliwa że dołączyłam do Was, bo uważam ten kącik za najciekawszy z pośród innych.Od lutego tego roku śledziłam ten kącik, nawet wypróbowałam kilka przepisów pyyycha.Narazie podałam przepis na "ciasto dla leniwych" oczywiście dla nikogo bez obrazy, ale dzieci bardzo je lubią nawet "niejadki". Hi hi hi ....ale się rozpisałam, Smacznie i serdecznie pozdrawiam pa pa.
Zapraszamy do nas Beatko.....
, czekamy na pyszne przepisy.
witaj serdecznie!!! madziorek
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!
witaj serdecznie
Witaj Beatko!!!
Witaj !!! Gotuj z nami i dziel się przepisami !!!