Zagladam do Was od jakiegos czasu i tylko dzieki temu udaje mi sie ugotowac mezowi miesne potrawy, gdyz jestem od urodzenia wegetarianka z wegetarianskiego domu i nie mam zielonego pojecia o zadnym miesie. Moj maz jest niestety bardzo miesozerny i przykro mi pozbawiac go ulubionego kotleta. Dzieki Wielkiemu Zarciu umiem juz zrobic kilka prostych rzeczy, ktorych nie musze na szczescie kosztowac. A poniewaz mieszkam na poludniu Wloch postaram sie w rewanzu jakies regionalne przepisy wkleic.
Zagladam do Was od jakiegos czasu i tylko dzieki temu udaje mi sie ugotowac mezowi miesne potrawy, gdyz jestem od urodzenia wegetarianka z wegetarianskiego domu i nie mam zielonego pojecia o zadnym miesie. Moj maz jest niestety bardzo miesozerny i przykro mi pozbawiac go ulubionego kotleta. Dzieki Wielkiemu Zarciu umiem juz zrobic kilka prostych rzeczy, ktorych nie musze na szczescie kosztowac.
A poniewaz mieszkam na poludniu Wloch postaram sie w rewanzu jakies regionalne przepisy wkleic.
Witaj! A co do przepisów, to może wkleisz jakieś fajne wegetariańskie - mięsko ostatnio troszkę mi się przejadło.
Witaj !! To super ,ze stronka Tobie i Twojemu mężowi służy !!
Czekamy na ciekawe Twoje przepisy !! :)))
Pozdrawiam - Elek
Ja również gorąco Ciebie i Twojego męża WITAM .
Bawcie się dobrze i gotujcie razem z nami.
Milo cie powitac w naszym gronie smakoszy ... monika
Witaj serdecznie
Witam serdecznie!
Witaj!!! Gotuj razem z nami i podziel się swoją wiedzą tajemną
Witaj witaj !! Chetnie wyprobuje jakies smaczne wegetarianskie zarelko.Lato coraz blizej i miesa nie chce sie juz hehehehhe Pozdrawiam
witaj cieplutko :)) i dziel się swoimi przepisami , pozdrawiam Madzia
Witaj serdecznie
Witaj, to wspaniale, ze jestes z nami !!! A wegetarianskie przepisy na pewno beda sie cieszyc powodzeniem :))
Witaj i baw się dobrze,nie jestem wegetarianką ,ale czekam na Twoje przepisy. Basia
Witaj !
Miło, że zechciałaś do nas dołączyć :)))
Ja też
Ciebie witam najserdeczniej jak potrafię!!!
Witaj na WŻ !!!