Kochani. Dzisiaj Dzień Dziecka. Właśnie przed chwila rozmawiałam z córka (jest w delegacji) aby jej życzyć wszystkiego naj...naj...Ucieszyła sie bardzo ale na koniec powiedziała: " wiesz mamo, mam 24 lata i juz nie jestem dzieckiem tylko "starą wydra" !!! Pozdrawiam wszystkie "wydry" tego forum.
Dowcipną masz córkę !! hihihihihihi Przekaż Jej najlepsze życzenia od ........................ jeszcze starszej wydry - hi hi hi hi !! A i dla mniejszych i wiekszych dzieci z WuŻetowej stronki : samych słonecznych dni i wszystkiego co najlepsze !!! Pozdrawiam - Elek
no cóż dzieckiem jest sie tak długo dopóki żyją rodzice ja mam 42 lata i mam dwie starsze siostry (jedna w tym roku miała 50) a nasz tata w zeszłym roku przysłał nam sms-a z okazji Dnia Dziecka (hihihihi) prze co wprawił nas w niemałe zdumienie że wogóle potrafi napisać sms-a. pozdrawiam Wiesia
No tak -też mam już takie dorosłe ,,wydry,,(22,23) ale jakoś bardzo czekały na życzenia i ,,dobrowolne datki,, .Janku nie bądź taki smutny -Tobie też życzę duuuużo zdrówka -dziecino
tez mam już doroslego syna (prawie skonczy 18 w sierpniu ) ale zawsze czeka na jakieś slodkosci i.... , tak że dopóki żyję ja i mąż to będzie dzieckiem pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i "dzieci" Madzia
Moje "niby dorosłe Wydry" (16, 22) juz od rana zaglądały do pokoju i jakoś tak dziwnie mrugały oczami Mamusia dała całuski , tatuś potrząsnął sakiewką i... dzień się zaczął dla moich Panienek - odjazdowo (jak stwierdziły). Życzę wszystkim Dzieciom - małym i dużym - samych radości i spełnionych marzeń w ich Dniu.
Kochani. Dzisiaj Dzień Dziecka. Właśnie przed chwila rozmawiałam z córka (jest w delegacji) aby jej życzyć wszystkiego naj...naj...Ucieszyła sie bardzo ale na koniec powiedziała: " wiesz mamo, mam 24 lata i juz nie jestem dzieckiem tylko "starą wydra" !!!
Pozdrawiam wszystkie "wydry" tego forum.
Przekaż Jej najlepsze życzenia od ........................ jeszcze starszej wydry - hi hi hi hi !!
A i dla mniejszych i wiekszych dzieci z WuŻetowej stronki : samych słonecznych dni i wszystkiego co najlepsze !!!
Pozdrawiam - Elek
Elek - przekażę i dziękuję....Uściski.Piq
no cóż dzieckiem jest sie tak długo dopóki żyją rodzice
ja mam 42 lata i mam dwie starsze siostry (jedna w tym roku miała 50) a nasz tata w zeszłym roku przysłał nam sms-a z okazji Dnia Dziecka (hihihihi) prze co wprawił nas w niemałe zdumienie że wogóle potrafi napisać sms-a.
pozdrawiam Wiesia
...a mi nikt nie składa życzeń...
...
...
Janek
>>>> A i dla mniejszych i wiekszych dzieci z WuŻetowej stronki : samych słonecznych dni i wszystkiego co najlepsze !!!<<<<<
A TO to CO ???????? przeca życzenia .....................no nie ............ dla wszystkich !!
A teraz specjalnie dla Ciebie : http://kartki.wp.pl/kid,2245,nowakartka.html
Elek
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> ...a mi nikt nie składa życzeń... ...... Janek
Wapno kochane no nich Ci tam bedzie , wszystkiego najlepszego w dniu wydry :)
No tak -też mam już takie dorosłe ,,wydry,,(22,23) ale jakoś bardzo czekały na życzenia i ,,dobrowolne datki,,
.Janku nie bądź taki smutny -Tobie też życzę duuuużo zdrówka -dziecino
tez mam już doroslego syna (prawie skonczy 18 w sierpniu ) ale zawsze czeka na jakieś slodkosci i....
, tak że dopóki żyję ja i mąż to będzie dzieckiem
pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i "dzieci" Madzia
Moje "niby dorosłe Wydry" (16, 22) juz od rana zaglądały do pokoju i jakoś tak dziwnie mrugały oczami
Mamusia dała całuski , tatuś potrząsnął sakiewką i... dzień się zaczął dla moich Panienek - odjazdowo (jak stwierdziły).
Życzę wszystkim Dzieciom - małym i dużym - samych radości i spełnionych marzeń w ich Dniu.