gdzies na forum wyczytałam że inka21 sie obraziła i nie udostępnia nam już swooch przepisów, hmm nie rozumiem, nie znam powodów, przykro że wszystkie żarłoczki muszą z tego powodu cierpieć. No ale nie ona pierwsza i nie ostatnia pewnie. Pozdrówka
W wielu wątkach tentemat już był poruszany ..poczytaj czasami nasze "dyskusje:"... Nie otwieraj nowych wątków na ten temat, bo powiewa nudą... Wklep lepiej jakiś swój przepis i okaże się, że Twój wcale nie będzie gorszy od przepisu "Pani Obrażalskiej". Pozdrawiam Janek
Janku, obawiam się, że temat był poruszany w czasie, który wyparował z WŻ przy okazji awarii serwera... choć pewności nie mam. Zaś samego pytającego informuję, że to Inka sama uniedostępniła swoje przepisy. Każdy z nas ma taką możliwość i co jakiś czas z różnych względów niektórzy z nas z tego korzystają. Ot i cała historia...
Użytkownik till napisał w wiadomości: > Janku, obawiam się, że temat był poruszany w czasie, który wyparował z WŻ przy > okazji awarii serwera... choć pewności nie mam.Zaś samego pytającego > informuję, że to Inka sama uniedostępniła swoje przepisy. Każdy z nas ma taką > możliwość i co jakiś czas z różnych względów niektórzy z nas z tego > korzystają. Ot i cała historia...
Till, wiem że był temat poruszany przed awarią ale i po awarii też już był ("przyłożylem" newet Ince21 w nim ale się "babolec" nie chciał na mnie "obrazić". Pozdrawiam Janek
Miała świetne przepisy a teaz jest tam zupełnie pusto?????
gdzies na forum wyczytałam że inka21 sie obraziła i nie udostępnia nam już swooch przepisów, hmm nie rozumiem, nie znam powodów, przykro że wszystkie żarłoczki muszą z tego powodu cierpieć. No ale nie ona pierwsza i nie ostatnia pewnie. Pozdrówka
Na to wygląda że poprostu zablokowano jej przepisy
.......
W wielu wątkach ten temat już był poruszany ..poczytaj czasami nasze "dyskusje:"...
Nie otwieraj nowych wątków na ten temat, bo powiewa nudą...
Wklep lepiej jakiś swój przepis i okaże się, że Twój wcale nie będzie gorszy od przepisu "Pani Obrażalskiej".
Pozdrawiam
Janek
Janku, obawiam się, że temat był poruszany w czasie, który wyparował z WŻ przy okazji awarii serwera... choć pewności nie mam.
Zaś samego pytającego informuję, że to Inka sama uniedostępniła swoje przepisy. Każdy z nas ma taką możliwość i co jakiś czas z różnych względów niektórzy z nas z tego korzystają. Ot i cała historia...
Użytkownik till napisał w wiadomości:
> Janku, obawiam się, że temat był poruszany w czasie, który wyparował z WŻ przy
> okazji awarii serwera... choć pewności nie mam.Zaś samego pytającego
> informuję, że to Inka sama uniedostępniła swoje przepisy. Każdy z nas ma taką
> możliwość i co jakiś czas z różnych względów niektórzy z nas z tego
> korzystają. Ot i cała historia...
Till, wiem że był temat poruszany przed awarią ale i po awarii też już był ("przyłożylem" newet Ince21 w nim ale się "babolec" nie chciał na mnie "obrazić".
Pozdrawiam
Janek
:))))))) z czasu po awarii to odnowowałam głównie szukanie przepisów i kasowanie komentarzy... to i owo mogło mi umknąć :))))))))
ja wpisuje w wyszukiwanie uzytkowników inka21 i mam jej przepisy!
jakim cudem ?? hihi ni ma nic, 0 przepisów , ale jak poszperac na googlach to jest ich sporo :))))
własnie sie zastanawiam dlaczego ale mam!
Przez pewien czas po awarii też miałam dostępne wszystkie przepisy inki21,ale jakieś dwa dni temu przestały istnieć...
wszystkie są dostępne w googlach-razem ze zdjęciami-można skopiować
Poszukaj tutaj:
http://www.google.pl/search?q=+site:wielkiezarcie.com+Inka21+przepis&hl=pl&lr=&filter=0
Pozdrawiam
Janek