Buzia mi się rozdziawiła podczas ogladania (dobrze, że mnie nikt nie widzi hi hi). Dziekuję Eluniu, że chcesz się z nami dzielić tym wszystkim. Teraz oczekuję, że w miarę możliwości i wolnego czasu Miauka podzili się komentarzami do tych fotek. Pozostając w ogromnej ciekawości i ciągłym niedosycie - z pozdrowieniami Emila :-)
zdjęcia cudne. hihi, też kiedyś chcialam sobie zrobić zdjęcie z takim miłym konikiem...niestety drań postanowił skonsumować wstążeczkę, którą miałam przy rękawie. wciągnął ją do pyszczka i nie chciał wypuścić, zdążył nawet troche poprzeżuwać zanim ją wreszcie wyciągnęłam
no wiec pierwsze zdjecia były robione w drodze na Błękitną Lagunę, mijaliśmy po drodze "śmierdzące błotka", które są śmierdzące z powodu siarki. To jest gorąca woda. Widok cudny a zapach mniej, jak jaka stare hihihihi ta niebieska oda to juz Błękitna Laguna, miejsce niesamowite. Woda tak słona, że aż biała i momentami bardzo gorąca. Wypoczynek w tym miejscu to relaks graniczący z nirwaną. Następne zdjęcie to polowanie na wybuch gejzeru a raczej jego mlodszego brata. Jeden widoczek z okna mojej pracy. Ostatnie zdjęcie to chyba porównanie kto ma lepszą grzywę :D
Piekne, widoki jak nie z tej planety (wow) tylko zeby tam tak zimno nie bylo ????? holly crap (moje przeklenstwo) jak tu cale zycie w uszatce chodzic ???? Ale ma to swoje zalety, przynajmniej nie trzeba sie martwic o fryzure.....Elu, moze ten Miaukolek dalby Ci chociaz skromne podpisy do tych zdjec to juz byloby latwiej. Bo wiesz gejzery to latwo rozpoznac, ale ta cala reszta kosmicznych widokow to nie bardzo mam pojecie co ogladam, a chcialoby sie wiedziec....oj chcialo :)) Buziaki Miaukus :)) i Tobie tez Elku z podziekowaniami za chec podzielenia sie z nami Twoja corka i Jej zyciem :))
Tak szczerze mówiąc nie wiedziałam czy nowych fotkek nie zamieścić w starym wątku z pozdrowieniami od miauki z Islandii :
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=97450&post=97450&offset=20
ale w końcu zdecydowałam sie na założenie nowego - i życzę miłego ogladania !
Może miauka się zmobilizuje no i znajdzie ździebko chociaż czasu, aby przybliżyć nam Islandię opisując te wspaniałe widoki !!
Pozdrawiam - Elek
Swietnie,że mogę razem z miauką zwiedzać Islandię.Basia
Przepiękne widoki!!!!Dzięki Elu!
Miaukolu pstrokaty -odezwij się koniecznie!
Przesyłam Wam najserdeczniejsze uściski-Aga
Buzia mi się rozdziawiła podczas ogladania (dobrze, że mnie nikt nie widzi hi hi). Dziekuję Eluniu, że chcesz się z nami dzielić tym wszystkim. Teraz oczekuję, że w miarę możliwości i wolnego czasu Miauka podzili się komentarzami do tych fotek. Pozostając w ogromnej ciekawości i ciągłym niedosycie - z pozdrowieniami Emila :-)
Ja Ci dam pstrokaty, popamietasz !!!!!
no co odzwyam sie :P i serdecznie ściskam
zdjęcia cudne. hihi, też kiedyś chcialam sobie zrobić zdjęcie z takim miłym konikiem...niestety drań postanowił skonsumować wstążeczkę, którą miałam przy rękawie. wciągnął ją do pyszczka i nie chciał wypuścić, zdążył nawet troche poprzeżuwać zanim ją wreszcie wyciągnęłam
obok brązowego konika był jeszcze bialutki z niebeiskim okiem i ten właśnie próbował mnie zjeść :)
Elek, dzięki,że pokazałaś nam za pośrednictwem Miauki ten inny kawałek nieba... Pozdrowienia dla Ciebie i Miauki:)))
Super widoki, ale się naogladałam, dziękuję i poproszę o jeszcze... Serdecznie pozdrawiam Ciebie Elek i miaukę :-))
Witajcie :)
no wiec pierwsze zdjecia były robione w drodze na Błękitną Lagunę, mijaliśmy po drodze "śmierdzące błotka", które są śmierdzące z powodu siarki. To jest gorąca woda. Widok cudny a zapach mniej, jak jaka stare hihihihi
ta niebieska oda to juz Błękitna Laguna, miejsce niesamowite. Woda tak słona, że aż biała i momentami bardzo gorąca. Wypoczynek w tym miejscu to relaks graniczący z nirwaną.
Następne zdjęcie to polowanie na wybuch gejzeru a raczej jego mlodszego brata.
Jeden widoczek z okna mojej pracy.
Ostatnie zdjęcie to chyba porównanie kto ma lepszą grzywę :D
Pisalysmy razem - telepatia ???? :))
Piekne, widoki jak nie z tej planety (wow) tylko zeby tam tak zimno nie bylo ????? holly crap (moje przeklenstwo) jak tu cale zycie w uszatce chodzic ????
Ale ma to swoje zalety, przynajmniej nie trzeba sie martwic o fryzure.....Elu, moze ten Miaukolek dalby Ci chociaz skromne podpisy do tych zdjec to juz byloby latwiej. Bo wiesz gejzery to latwo rozpoznac, ale ta cala reszta kosmicznych widokow to nie bardzo mam pojecie co ogladam, a chcialoby sie wiedziec....oj chcialo :))
Buziaki Miaukus :)) i Tobie tez Elku z podziekowaniami za chec podzielenia sie z nami Twoja corka i Jej zyciem :))
Marylko Ty telapatyczna czarownico, w uszatce to tylko na gejzerach musialam bo tam wieje jak w kielckim hihihihi
Ja Ci dam kieleckie ;)) mala wiedzmo :)) wiesz przeciez, ze ja z Kielc a faktycznie tam wieje ....mnie to az do Nowego Yorku wywialo :))
Elek a Ty córkę na ksiezyc poslalas????/
Użytkownik aga9999 napisał w wiadomości:
> Elek a Ty córkę na ksiezyc poslalas????/
... hi hi hi - prawda ,że na tych pierwszych zdjęciach to na to wyglada ......?? !!!
aga9999 ........ miauka za ........ męzem tam sie sama wysłała !! hihihi