4 dni temu zalogowałam się na WŻ i tak zostało-nie mogę absolutnie się wylogować bo okienko po prawej u góry gdzie się logujemy mam całe zielone,nie ma nic!Amba!nie ma też paska z ikonkami.Co się dzieje i jak mam to naprawić???Chciałam wstawić zdjęcie do przepisu,ale przez to nie mogę!
Mońcia - ja też nie moge sie wylogować , ale tak mam już od bardzo dawna ! Nie wiem dlaczego nie mozna się wylogować :( W okienku po prawej stronie mam : >>> zalogowany Elek <<< a ciut nizej na żółtym tle : >> wyloguj się << -- ale to nie działa !! Tak więc jestem non stop zalogowana !! Pozdrawiam - Elek
Otworzyłam teraz WŻ przez explorera i bez problemu mogę się znowu logować,wylogować,korzystać z paska narzędzi i wstawiać zdjęcia.To wy kochane dziewczyny podsunęłyście mi ten pomysł pisząc o firefoxie!Dziękuję i pozdrawiam.monika.
4 dni temu zalogowałam się na WŻ i tak zostało-nie mogę absolutnie się wylogować bo okienko po prawej u góry gdzie się logujemy mam całe zielone,nie ma nic!Amba!nie ma też paska z ikonkami.Co się dzieje i jak mam to naprawić???Chciałam wstawić zdjęcie do przepisu,ale przez to nie mogę!
Mońcia - ja też nie moge sie wylogować , ale tak mam już od bardzo dawna !
Nie wiem dlaczego nie mozna się wylogować :(
W okienku po prawej stronie mam : >>> zalogowany Elek <<< a ciut nizej na żółtym tle : >> wyloguj się << -- ale to nie działa !!
Tak więc jestem non stop zalogowana !!
Pozdrawiam - Elek
ja mam to samo gdy wchodzę przez firefoxa;(
też mam firefoxa i jest wszystko w porzadku :)
Otworzyłam teraz WŻ przez explorera i bez problemu mogę się znowu logować,wylogować,korzystać z paska narzędzi i wstawiać zdjęcia.To wy kochane dziewczyny podsunęłyście mi ten pomysł pisząc o firefoxie!Dziękuję i pozdrawiam.monika.
hmmm . Spytaj sie Pampasa. On na pewno będzie wiedział.