WITAM CIEBIE SERDECZNIE W NASZEJ"RODZINCE ŁASUCHÓW" GOTUJ SMACZNIE I BAW SIĘ Z NAMI>
aldabro75 i nie wiem co żle zrobiłm ,że tak zostało zapisane aż jestem zła na siebie że tak głupio wyszło!!!
Musisz wejsc na watek w ktorym chcesz kogos powitac i tam wcisnac... odpowiedz i napisac swoje powitanie ... Mysle ze nie napisalam zbyt zawile ...pozdrawiam monika
Moniko bardzo Ci dziękuję za radę z której skorzystam będę się starać choć nie obiecuję że nie popełnię już więcej GAFY. SERDECZNIE POZDRAWIAM.
Beatko, gafy zdarzaja sie wszystkim - tylko uwazaj zebys nie popelnila przestepstwa ;))
Witaj aldabro75 ;))))
Witaj aldabro75,miłego gotowania!!
witaj serdecznie!! madziorek
aldabro75 i nie wiem co żle zrobiłm ,że tak zostało zapisane aż jestem zła na siebie że tak głupio wyszło!!!
Musisz wejsc na watek w ktorym chcesz kogos powitac i tam wcisnac... odpowiedz i napisac swoje powitanie ...
Mysle ze nie napisalam zbyt zawile ...pozdrawiam monika
Moniko bardzo Ci dziękuję za radę z której skorzystam będę się starać choć nie obiecuję że nie popełnię już więcej GAFY.
SERDECZNIE POZDRAWIAM.
Beatko, gafy zdarzaja sie wszystkim - tylko uwazaj zebys nie popelnila przestepstwa ;))
Witaj aldabro75 ;))))
Witaj aldabro75,miłego gotowania!!
witaj serdecznie!! madziorek