Forum

Rozmowy wolne i frywolne

RATOWANIE WŻ ------c.d.

• Autor: krysia64 Data: 2007-06-04 08:53:40

Wybaczcie ze zakładam nowy wątek ....................ale , nasunęła mi sie pewna myśl na ratowanie naszej zarłocznej stronki .
    Właściwie ten wątek jest skierowany do Pampasa, wybacz Pampasie mi moją nieznajomosć szczegółową pewnych pojeć , ale jeżeli to mozliwe to sie wypowiedz w tej kwestii.
    Otóż wpadłam na pomysł (myślę że nie całkiem głupi) aby uruchomić coś w rodzaju giełdy WŻ................takie nasze małe wż-llegro giełdowe.
    Każdy z nas zajmuje sie jakimś tam handlem na allegro ....................więc czemu nie tu na WŻ........zawsze prowizja zostałaby za pośrednictwo na naszej stronie. Ja sama zostawiam często jakiegoś tam rzędu kwoty na allegro , a wiem od innych użytkowników ze również współpracują na allergro.
    pomysł to ja mam ale jak zabrac sie do tego to nie mam bladego pojęcia ..............poprostu nie znam sie na tym.............zostawiam to Pampasie Tobie pod rozwagę :-)
    CO WY KOCHANI NA TEN MÓJ POMYSŁ
    pozdrawiam
    Krystyna

• Autor: kurkuma Data: 2007-06-04 10:07:16

Jakiś to pomysł jest, ale sądzę, że jednak w porównaniu do Allegro to jednak użytkowników jest zbyt mało /pomijam stron techniczną przedsięwzięcia/. Czasem i na Allegro jest problem ze sprzedażą jakiejś rzeczy, gdzie zapewne jest kilka tysięcy użytkowników, a tutaj mimo dość licznej grupy to pewnie jednak liczba ta nie przekracza kilkudziesięciu /no może w porywie kilkuset/, ale i tak w mojej ocenie to za wąskie grono.

• Autor: aga9999 Data: 2007-06-04 12:30:14

To musialby Pampas zarejestrowac dzialalnosc gospodarcza.. chyba.

• Autor: luckystar Data: 2007-06-04 12:55:00

Krysiu, pomysl, jako pomysl mysle jest nieglupi tylko .......podejrzewam, ze wlasnie w tym celu powstal SKLEP na WZ ale niestety (domyslam sie tylko), ze nie zalatwia on sprawy.....

• Autor: krysia64 Data: 2007-06-04 13:58:49

hmmmmmmm......................piórka mi opadły
    ....miałam na myśli przysłowiowe mydło i powidło .........

• Autor: luckystar Data: 2007-06-04 14:11:37

kazdy pomysl jest wazny bo moze po "doszlifowaniu" okazac sie wlasciwy :))

• Autor: Pampas Data: 2007-06-04 20:14:12

Ten pomysł aktualnie jest ciężki do zrealizowania z jednego powodu: trzeba by napisac program do osługi aukcji, co nie jest taką prostą sprawą i wymaga dużego nakładu pracy.

• Autor: krysia64 Data: 2007-06-04 20:41:43

hm... no to ja se już wyrwę  chyba  resztę piór ,
    ale dziękuje za odniesienie sie  do mojego jakiegoś tam pomysłu.
    myślę zę może kiedyś tam coś .........................................się uda
    pozdrawiam
    Krystyna

• Autor: luckystar Data: 2007-06-04 20:42:57

Krysia nie rwij se tych pior, bo co zrobisz jak pierzasta moda wroci ????

• Autor: kurkuma Data: 2007-06-05 20:06:19

Podepnę się do tego wątku bo idea ta sama. Przyszło mi do głowy, / jeżeli moja wiedza w tym względzie jest prawdziwa, czyli że kwota za reklamy zależy też od tego jak często zostaną one otwarte/, abyśmy sie umówili i każdorazowo przy wejściu na WŻ kilkakrotnie te reklamy otwierać. Reklam nienawidzę z całego serca, ale aby poprawić kondycję finansową WŻ jestem gotowa to robić. Proszę tylko Pampasa lub kogoś z moderatorów o potwierdzenie czy to prawda.

• Autor: małgoska Data: 2007-06-05 20:13:37

no wlasnie dobre pytanie ja juz tak na wszelki wypadek nie omijam ich tak szeroko jak zwykle

• Autor: bahus Data: 2007-06-06 20:26:06

Tak to prawda...im więcej kliknięć tym lepiej.
    Bahus

• Autor: makusia Data: 2007-06-06 21:46:31

wiem o tym i klikam jak wariat

• Autor: appetita Data: 2007-06-06 22:11:43

I ja klikam jak szalona!

Przejdź do pełnej wersji serwisu