Forum

Galeria

Bieszczady - Łobozew

• Autor: MonikaK Data: 2007-06-04 16:21:50

Często dzielimy się informacjami dotyczącymi miejsc wypoczynku.

Wszystkim chcącym wypocząć w Bieszczadach polecam gospodarstwo agroturystyczne "Nad Stawem".

Przemili ludzie, piękne okolice. Łobozew znajduje sie 2 km od Soliny (można spacerkiem chodzić).

Jest tam bardzo spokojnie, mało turystów.
    Tak wygląda dom, w którym góra jest wynajmowana turystom ( 3 pokoje), kuchnia, łazienka i piękna duża weranda, na której można bawić się

do białego rana. posiłki zjadane na werandzie gdzie na około słychać śpiew ptaków to sama przyjemność.

Za domem jest staw z mnóstwem ryb, można łowić i przygotować na grilu, lub dla samej przyjemności łowienia.

jest też rowerek, który jest wielką frajdą dla dzieci i nie tylko

Obok zadaszone miejsce z grilem

Można też pokarmić kurki i króliczki

A to fotki z Zapory Solińskiej

W Bieszczadach jestem parę razy w roku, w Łobozewie byłam pierwszy raz.

Zachwyciłam się spokojem tego miejsca i tym nieustającym śpiewem ptaków.

• Autor: madziorek Data: 2007-06-04 17:19:46

cudownie!! przypomnialas mi dawne czasy jak jezdzilam w Bieszczady.Zatrzymywalam sie w Wetlinie.tez cudowne miejsce.pozdrawiam serdecznie.madziorek

• Autor: monia00 Data: 2007-06-04 20:08:48

Ale pieknie i spokojnie . Mysle ze to wspaniale miejsce na odpoczynek od gwaru miasta .
    Mnie rowniez przypomnialas moje rodzinne wakacje nad Solina (bylo to baaaaaaaaaaardzo dawno temu ) a dzieki Tobie wrocily wspomnienia .
    Moniko dziekuje za twoja relacje i zdiecia , z pozdrowieniami twoja imienniczka ...

Przejdź do pełnej wersji serwisu