Forum

Galeria

Irlandia po raz drugi plus nowe zdjecia:)

• Autor: kasia.terlecka Data: 2007-06-04 20:24:55

góra Benbullben w okolicy Sligo

jedna z wielu przydroznych ruin - jest ich tu mnóstwo

droga do Westport - Atlantic Drive

przepiękne widoki z Atlantic Drive

ja i Mayusia na postoju

na tym zdjeciu widac cala okazalosc Irlandii - skaliste wybrzeze, Ocean i zielona trawa (Mullaghmore)

przepiekne ogrody niedaleko Newport i Westport

na wyspie Achill pod wielką górą opuszczona w czasch głodu w Irlandii wioska - zrobiło to na mnie ogromne wrażenie choc zdjeciu nie jest pewnie dobrze widoczne

i kolejny widok oceanu przy skałach

widok z góry Benbullben

tak jest tu zielono a w tle teściowa:)

odważni sie kąpali :)

Bundoran cd

Mullaghmore

To jest moja fotorelacja z Irlandii. Sa tu stare zdjecia i kilka nowych. zapraszam do ogladania.

• Autor: Glumanda Data: 2007-06-04 20:39:53

Czy gdzies na swiecie jest piekniej?
    ;)

• Autor: Eithel Data: 2007-06-04 21:57:18

jej...kocham takie klimaty...bardzo chce pojechac do irlandi ale tak na dluzejjech..no moze kiedys..

• Autor: Elek Data: 2007-06-04 22:01:08

Kasiu --- bardzo mi się podoba Twoja fotorelacja !! Fantastyczne widoki !!
    Jestem pod wielkim wrażeniem !!
    Pozdr - Elek

• Autor: Elek Data: 2007-06-06 08:43:10

Kasiu --- hihihi - do tego stopnia  ( chodzi o wrazenie :))) ) ,
    że  te wszystkie zdjęcia Twoje  i z innego wątku Cewy2 ,z opisami zapisałam w swojej galerii  !!
    Tak wiec  mam następny baaaardzo ciekawy kawałek świata , który mi już NIE umknie :)))
    Pozdrawiam - Elek

• Autor: monia00 Data: 2007-06-04 22:05:18

Kasiu , piekna ta wasza Irlandia . Taka zielona i spokojna .
    A moze tak sfotografujesz wasze miasto , bo bardzo jestem ciekawa jak to tam wyglada . Z pozdrowieniami monika

• Autor: kasia.terlecka Data: 2007-06-04 22:10:51

o na to nie wpadłam... widoki jak dotąd robią najmocniejsze wrażenie a miasteczko... no cóz różni sie od polskich... w najbliższym czasie dorzuce zdjęcia miasta:)

• Autor: smakosia Data: 2007-06-04 22:17:47

Nie potrafię opisać tego, co poczułam, gdy patrzyłam na tę "wodę" ze zdjęcia. Tak rodzą się marzenia. To niesamowite... Dziękuję i czekam na więcej.

• Autor: kasia.terlecka Data: 2007-06-04 22:22:38

My własnie z mężem stwierdziliśmy dzisiaj że dane nam zostało coś cudownego - coś czego niektórzy ludzie zupełnie  nie mogą sobie nawet wyobrazić,  a inni płacą tysiące by móc to zobaczyć. Patrząc w dal,  na ocean czuje się potęgę. Cieszę się że mogę się z wami podzielić tym co tu jest pięknego. Zapewniam, że wkrótce będzie więcej:) 

• Autor: smakosia Data: 2007-06-04 22:28:04

Oj, mieszasz nam w głowach! Oj, mieszasz! ...ale jak cudownie mieszasz :-) Czekam na dalszy ciąg mieszania...

• Autor: alidab Data: 2007-06-04 22:29:28

Kasiu, piękne to Twoje miejsce. Podobają mi się wszystkie zdjęcia a najbardziej opis do zdjęcia jedenastego "tak jest tu zielono a w tle teściowa "  :))
    Wyobraziłam sobie, że moja synowa kiedyś może zamieścić podobne zdjęcie i napisać : "tak jest tu pięknie a w tle teściowa..." i nie mogę przestać się śmiać .
    Pozdrawiam :)))

• Autor: kasia.terlecka Data: 2007-06-04 22:50:02

nie pomyslalam o tym:) zmartwilam sie ze ktos moglby pomyslec kto mnie nie zna ze ta w tle to ja wiec wolalam sprostowac. a z tesciowa dobrze zyje wiec tesciowa to tylko nazwa:) pozdrawiam tesciowa:):)

• Autor: alidab Data: 2007-06-04 23:02:07

Kasiu, wiedziałam, że to tylko niezamierzony z Twojej strony dla mnie..humorystyczny opis :)) Swoją drogą chciałabym być tesciową  :)))

• Autor: Rosa Data: 2007-06-05 06:53:23

To prawda -widoki przepiękne ,mogłabym tam siedzieć godzinami  i gapić się w ten piękny ocean-trochę Ci zazdroszczę ,pozdrowienia -rosa

Przejdź do pełnej wersji serwisu