jedna z wielu przydroznych ruin - jest ich tu mnóstwo
droga do Westport - Atlantic Drive
przepiękne widoki z Atlantic Drive
ja i Mayusia na postoju
na tym zdjeciu widac cala okazalosc Irlandii - skaliste wybrzeze, Ocean i zielona trawa (Mullaghmore)
przepiekne ogrody niedaleko Newport i Westport
na wyspie Achill pod wielką górą opuszczona w czasch głodu w Irlandii wioska - zrobiło to na mnie ogromne wrażenie choc zdjeciu nie jest pewnie dobrze widoczne
i kolejny widok oceanu przy skałach
widok z góry Benbullben
tak jest tu zielono a w tle teściowa:)
odważni sie kąpali :)
Bundoran cd
Mullaghmore
To jest moja fotorelacja z Irlandii. Sa tu stare zdjecia i kilka nowych. zapraszam do ogladania.
Kasiu --- hihihi - do tego stopnia ( chodzi o wrazenie :))) ) , że te wszystkie zdjęcia Twoje i z innego wątku Cewy2 ,z opisami zapisałam w swojej galerii !! Tak wiec mam następny baaaardzo ciekawy kawałek świata , który mi już NIE umknie :))) Pozdrawiam - Elek
Kasiu , piekna ta wasza Irlandia . Taka zielona i spokojna . A moze tak sfotografujesz wasze miasto , bo bardzo jestem ciekawa jak to tam wyglada . Z pozdrowieniami monika
o na to nie wpadłam... widoki jak dotąd robią najmocniejsze wrażenie a miasteczko... no cóz różni sie od polskich... w najbliższym czasie dorzuce zdjęcia miasta:)
My własnie z mężem stwierdziliśmy dzisiaj że dane nam zostało coś cudownego - coś czego niektórzy ludzie zupełnie nie mogą sobie nawet wyobrazić, a inni płacą tysiące by móc to zobaczyć. Patrząc w dal, na ocean czuje się potęgę. Cieszę się że mogę się z wami podzielić tym co tu jest pięknego. Zapewniam, że wkrótce będzie więcej:)
Kasiu, piękne to Twoje miejsce. Podobają mi się wszystkie zdjęcia a najbardziej opis do zdjęcia jedenastego "tak jest tu zielono a w tle teściowa " :)) Wyobraziłam sobie, że moja synowa kiedyś może zamieścić podobne zdjęcie i napisać : "tak jest tu pięknie a w tle teściowa..." i nie mogę przestać się śmiać . Pozdrawiam :)))
nie pomyslalam o tym:) zmartwilam sie ze ktos moglby pomyslec kto mnie nie zna ze ta w tle to ja wiec wolalam sprostowac. a z tesciowa dobrze zyje wiec tesciowa to tylko nazwa:) pozdrawiam tesciowa:):)
góra Benbullben w okolicy Sligo
jedna z wielu przydroznych ruin - jest ich tu mnóstwo
droga do Westport - Atlantic Drive
przepiękne widoki z Atlantic Drive
ja i Mayusia na postoju
na tym zdjeciu widac cala okazalosc Irlandii - skaliste wybrzeze, Ocean i zielona trawa (Mullaghmore)
przepiekne ogrody niedaleko Newport i Westport
na wyspie Achill pod wielką górą opuszczona w czasch głodu w Irlandii wioska - zrobiło to na mnie ogromne wrażenie choc zdjeciu nie jest pewnie dobrze widoczne
i kolejny widok oceanu przy skałach
widok z góry Benbullben
tak jest tu zielono a w tle teściowa:)
odważni sie kąpali :)
Bundoran cd
Mullaghmore
To jest moja fotorelacja z Irlandii. Sa tu stare zdjecia i kilka nowych. zapraszam do ogladania.
Czy gdzies na swiecie jest piekniej?
;)
jej...kocham takie klimaty...bardzo chce pojechac do irlandi ale tak na dluzejjech..no moze kiedys..
Kasiu --- bardzo mi się podoba Twoja fotorelacja !! Fantastyczne widoki !!
Jestem pod wielkim wrażeniem !!
Pozdr - Elek
Kasiu --- hihihi - do tego stopnia ( chodzi o wrazenie :))) ) ,
że te wszystkie zdjęcia Twoje i z innego wątku Cewy2 ,z opisami zapisałam w swojej galerii !!
Tak wiec mam następny baaaardzo ciekawy kawałek świata , który mi już NIE umknie :)))
Pozdrawiam - Elek
Kasiu , piekna ta wasza Irlandia . Taka zielona i spokojna .
A moze tak sfotografujesz wasze miasto , bo bardzo jestem ciekawa jak to tam wyglada . Z pozdrowieniami monika
o na to nie wpadłam... widoki jak dotąd robią najmocniejsze wrażenie a miasteczko... no cóz różni sie od polskich... w najbliższym czasie dorzuce zdjęcia miasta:)
Nie potrafię opisać tego, co poczułam, gdy patrzyłam na tę "wodę" ze zdjęcia. Tak rodzą się marzenia. To niesamowite... Dziękuję i czekam na więcej.
My własnie z mężem stwierdziliśmy dzisiaj że dane nam zostało coś cudownego - coś czego niektórzy ludzie zupełnie nie mogą sobie nawet wyobrazić, a inni płacą tysiące by móc to zobaczyć. Patrząc w dal, na ocean czuje się potęgę. Cieszę się że mogę się z wami podzielić tym co tu jest pięknego. Zapewniam, że wkrótce będzie więcej:)
Oj, mieszasz nam w głowach! Oj, mieszasz! ...ale jak cudownie mieszasz :-) Czekam na dalszy ciąg mieszania...
Kasiu, piękne to Twoje miejsce. Podobają mi się wszystkie zdjęcia a najbardziej opis do zdjęcia jedenastego "tak jest tu zielono a w tle teściowa " :))
Wyobraziłam sobie, że moja synowa kiedyś może zamieścić podobne zdjęcie i napisać : "tak jest tu pięknie a w tle teściowa..." i nie mogę przestać się śmiać .
Pozdrawiam :)))
nie pomyslalam o tym:) zmartwilam sie ze ktos moglby pomyslec kto mnie nie zna ze ta w tle to ja wiec wolalam sprostowac. a z tesciowa dobrze zyje wiec tesciowa to tylko nazwa:) pozdrawiam tesciowa:):)
Kasiu, wiedziałam, że to tylko niezamierzony z Twojej strony dla mnie..humorystyczny opis :)) Swoją drogą chciałabym być tesciową :)))
To prawda -widoki przepiękne ,mogłabym tam siedzieć godzinami i gapić się w ten piękny ocean-trochę Ci zazdroszczę ,pozdrowienia -rosa