Witam wszystkich serdecznie. Na imie mam Ania- Anulla. Szukałam dzisiaj ciekawych pomysłów bo zbliżaja sie u nie dwie impreski , no i takim oto sposobem dotarłam tutaj na wielkie zarcie . Przyznam szczerze że jest tu bardzo dużo ciekawych pomysłów , sama lubie troszeczke poeksperymentować , tylko jest jedno ale .. szkoda że z degustacji nici :), chyba że we własnej kuchni Pozdrawiam wszystkich serdesznie i ide szukac ciekawych potraw z mięska
Anulla - witaj wśród uzależnionych !! Baw sie dobrze razem z nami , razem z nami smacznie gotuj , no i pysznie razem z nami piecz !! Pozdrawiam - Elek !!
Witam wszystkich serdecznie. Na imie mam Ania- Anulla. Szukałam dzisiaj ciekawych pomysłów bo zbliżaja sie u nie dwie impreski , no i takim oto sposobem dotarłam tutaj na wielkie zarcie . Przyznam szczerze że jest tu bardzo dużo ciekawych pomysłów , sama lubie troszeczke poeksperymentować , tylko jest jedno ale .. szkoda że z degustacji nici :), chyba że we własnej kuchni
Pozdrawiam wszystkich serdesznie i ide szukac ciekawych potraw z mięska
Aniu , milo Cie powitac w naszym gronie smakoszow ... monika
Aniu również WITAM Cię serdecznie w naszej rodzince WŻ
gotuj i baw się razem z nami.
.
Pozdrawiam
Witaj serdecznie i baw sie z nami dobrze :))
Witaj Aniu-myślę ,że znajdziesz tu wiele inspiracji na niejedną imprezkę
Witaj Anulko i powodzenia!!!
Witaj!! i baw się dobrze w kuchni i nie tylko!
witaj witaj!! pozdrawiam madziorek
witaj Anula i baw sie dobrze :)))
Witaj. Nie moglas lepiej trafic. Tu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz na nie jedna imprezke ;-))))))
witaj i gotuj razem z nami
Witaj Anullko!.Baw się z nami dobrze.Basia
Witaj Aniu,myślę że już możesz kompletować garderobę o większym rozmiarze,bo WŻ-towcom po jakimś czasie zawsze przybywa kilka kilogramów.Pozdrawiam.
Kurczaczek , mysle że sie utrzymam , niedawno pozbyłam sie kilka kilosów
Witaj !! Smacznie z nami piecz i gotuj !!
Anulla - witaj wśród uzależnionych !!
Baw sie dobrze razem z nami , razem z nami smacznie gotuj , no i pysznie razem z nami piecz !!
Pozdrawiam - Elek !!
Witam i pozdrawiam
Terwila
Witaj Anulla wśród Żarłoczków