Świt w Zakopanem Zapraszam na jedną z piękniejszych wycieczek, kto przeszedł ten szlak ten wie, kto nie , ma okazję popatrzeć i wyruszyć - wakacje za pasem. Zacznę jednak od wycieczki aklimatyzującej, czyli przywitanie z Małą Łąką to z Przysłopu na Kościeliską
w Dolinie Kościeliskiej
A teraz zapowiadana wycieczka widok na Krzyżne ( trudne zejscie -jak widać), ale to inna wycieczka
schronisko "5" "zaraz"dojdziemy widok na Rysy, ze Szpiglasowego Czarny staw pod Rysami, widok z gory Oto i Morskie Oko okropna droga!
No to jeszcze jedna wycieczka, Tatry Zachodnie z Grzesia na Rakoń Rakoń, Wołowiec juz Chochołowska zaraz go dogonię
I znowu piekne zdiecia zapraszaja nas do ogladania . Dzieki waszym fotorelacjom jestesmy ( my za granica ) jak w domu . Bardzo sie ciesze ze moge z wami zwiedzac nasz piekny kraj ... dziekuje monika
Niestety Tatry znam zaledwie w jednym ułamku a może nawet jeszcze mniej. Ciągle sobie obiecuję, że trafię tam we właściwej chwili, kiedy będą najbardziej urokliwe i kiedy nie będzie dzikich tłumów. Fajnie mieć marzenia - dzięki Twoim fotkom oraz fantastycznej relacji te marzenia powróciły :-)
Smakosiu mila, nie trać czasu. Ja góry odkryłam bardzo późno( zbyt późno) i nie mam juz czasu aby wejść na Rysy, aby przejść Orlą Percią. Jestem świadoma, że nie wszędzie będę, nie ten wiek, niestety.....Ale póki sił wystarczy póty pochodzę. Dwa lata temu, byłam z siedmioletnią wnusią, obeszłyśmy prawie wszystkie doliny. Byla bardzo dumna, że i na Nosalka się wspieła. . My jeżdzimy zazwyczaj we wrześniu, ale zawsze jest inaczej. Natomiast w czasie kiedy jest jeszcze śnieg, marzec/kwiecien jest rewelacyjnie, ale nie zawsze da się wszędzie wejśc.
te widoki na Twoich zdjęciach są fantastyczne !! Co prawda byłam w niektórych miejscach (tych nizej położonych :) ), ale to było baaaaaaaaaardzo dawno temu :( i już napewno więcej ich nie zobaczę !! Tak więc z wielką przyjemnoscią obejrzałam i poczytałam Twoją fotorelację , no i przyznam się też i Tobie : zapisałam sobie też i Twoje zdjęcia do mojej galerii :)))) Pozdrawiam serdecznie - Elek
Świt w Zakopanem
Zapraszam na jedną z piękniejszych wycieczek, kto przeszedł ten szlak ten wie, kto nie , ma okazję popatrzeć i wyruszyć - wakacje za pasem. Zacznę jednak od wycieczki aklimatyzującej, czyli przywitanie z Małą Łąką
to z Przysłopu na Kościeliską
w Dolinie Kościeliskiej
A teraz zapowiadana wycieczka
widok na Krzyżne ( trudne zejscie -jak widać), ale to inna wycieczka
schronisko "5"
"zaraz"dojdziemy
widok na Rysy, ze Szpiglasowego
Czarny staw pod Rysami, widok z gory
Oto i Morskie Oko
okropna droga!
No to jeszcze jedna wycieczka, Tatry Zachodnie
z Grzesia na Rakoń
Rakoń, Wołowiec
juz Chochołowska zaraz go dogonię
piękne widoki.... pomyśleć że nie znam takiej Polski...
Piękne widoki, uwielbiam Tatry, ale z moją 5 letnią córką to jeszcze nie pochodzimy, pozdrawiam
Ja w zeszłe wakacje byłam w górach. poprrostu sie zakochałam. są cudowne i takie grożne.
I znowu piekne zdiecia zapraszaja nas do ogladania . Dzieki waszym fotorelacjom jestesmy ( my za granica ) jak w domu .
Bardzo sie ciesze ze moge z wami zwiedzac nasz piekny kraj ... dziekuje monika
Ale piękne widoki !!
Byłam nad Morskim Okiem ,ale tak strasznie dawno temu...!!
Gratuluję udanej wycieczki !!
Niestety Tatry znam zaledwie w jednym ułamku a może nawet jeszcze mniej. Ciągle sobie obiecuję, że trafię tam we właściwej chwili, kiedy będą najbardziej urokliwe i kiedy nie będzie dzikich tłumów. Fajnie mieć marzenia - dzięki Twoim fotkom oraz fantastycznej relacji te marzenia powróciły :-)
Smakosiu mila, nie trać czasu. Ja góry odkryłam bardzo późno( zbyt późno) i nie mam juz czasu aby wejść na Rysy, aby przejść Orlą Percią. Jestem świadoma, że nie wszędzie będę, nie ten wiek, niestety.....Ale póki sił wystarczy póty pochodzę.
Dwa lata temu, byłam z siedmioletnią wnusią, obeszłyśmy prawie wszystkie doliny. Byla bardzo dumna, że i na Nosalka się wspieła.
. My jeżdzimy zazwyczaj we wrześniu, ale zawsze jest inaczej. Natomiast w czasie kiedy jest jeszcze śnieg, marzec/kwiecien jest rewelacyjnie, ale nie zawsze da się wszędzie wejśc.
Ty kusicielko!
te widoki na Twoich zdjęciach są fantastyczne !!
Co prawda byłam w niektórych miejscach (tych nizej położonych :) ),
ale to było baaaaaaaaaardzo dawno temu :( i już napewno więcej ich nie zobaczę !!
Tak więc z wielką przyjemnoscią obejrzałam i poczytałam Twoją fotorelację ,
no i przyznam się też i Tobie : zapisałam sobie też i Twoje zdjęcia do mojej galerii :))))
Pozdrawiam serdecznie - Elek
A ja co jakiś czas otwieram swoją galerię zdjęc i oglądam...., oglądam...
Wariacja, fajnie, że wstawiłaś te zdjecia
pozdrawiam jasia
Zdjęcia są piękne, tym bardziej, że kocham Tatry i są dla mnie miejscem magicznym, do ktorego zawsze tęsknię...
O mój Boże, piękny świat stworzyłeś!!!! Chyba zostanę podróżniczką....
Dziwne ale czuję się tak jakbym zupełnie niedawno, trzymał niektóre z tych zdjęć w dłoniach.
Janek