Te ryby zlowil moj malzonek a potem je przyzadzam wedlug waszych przepisow ... To jesiotr . Mozna go lowic tylko raz w roku i musi byc ogromny ( troche mniejszy odemnie) . Niezbyt smaczny i niezbyt piekny . To lososie (pierwsze w tym sezonie ) jeszcze nieduze . Takiego lososia pieklam z waszych przepisow w folii na grillu. A tu cala kolekcja . Z takiego mieska wychodzi pyszny tatar .
Nastepne ryby beda z Canady bo mam meza zwariowanego na punkcie lowienia ryb . Moze ktos dolaczy swoje rybki . Pozdrawiam ... monika
Ja mogę dołączyć swoje z akwarium :) A tak swoją drogą nie zazdroszczę Ci ""sprawiania"" tych rybek , choć samych rybek to .............troszkę faktycznie mozna pozazrdościć:)))))) Również pozdrawiam - Elek
Elku ,na moje szczescie ja tylko te ryby przyprawiam i smaze , grilluje itp. . Wszystkim "przed" zajmuje sie moj maz . Ja po prostu nie umiala bym ich "sprawic" a pozatym to dla mnie jest obrzydliwe ,bleeeeeeee ... pozdrawiam...
Kasiu masz 100 % racji . Te ryby to okonie . A ja jestem wielka gapa ... wszystkich zainteresowanych przepraszam . Dzieki Kasiu ze mnie poprawilas ... z pozdrowieniami monika
Te ryby zlowil moj malzonek a potem je przyzadzam wedlug waszych przepisow ...
To jesiotr . Mozna go lowic tylko raz w roku i musi byc ogromny ( troche mniejszy odemnie) . Niezbyt smaczny i niezbyt piekny .
To lososie (pierwsze w tym sezonie ) jeszcze nieduze .
Takiego lososia pieklam z waszych przepisow w folii na grillu.
A tu cala kolekcja . Z takiego mieska wychodzi pyszny tatar .
Nastepne ryby beda z Canady bo mam meza zwariowanego na punkcie lowienia ryb . Moze ktos dolaczy swoje rybki . Pozdrawiam ... monika
Ja mogę dołączyć swoje z akwarium :)
A tak swoją drogą nie zazdroszczę Ci ""sprawiania"" tych rybek , choć samych rybek to .............troszkę faktycznie mozna pozazrdościć:))))))
Również pozdrawiam - Elek
Elku ,na moje szczescie ja tylko te ryby przyprawiam i smaze , grilluje itp. . Wszystkim "przed" zajmuje sie moj maz .
Ja po prostu nie umiala bym ich "sprawic" a pozatym to dla mnie jest obrzydliwe ,bleeeeeeee ... pozdrawiam...
W takim razie to "" insza inszosc "" - nic tylko : ....przyprawiać ....smażyć ....grilować i ..... wcinać !!
Smacznego !!
Moniko gratuluję.Rybek niedołączę bo niemam.Mężowi życzę taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiej ryby.
Uwielbiam ryby w kazdym wydaniu.Pozdrawiam
Zosiu , zapraszam na ryby do mnie bo w sezonie jest nie do przejedzenia ... pozdrawiam
Moniko serdeczne dzięki za zaproszenie ,jadłabym tylko ryby,ryby,ryby,a na deser dobre ciasto z kremem.
Ps.Domyślam się ze mieszkasz poza daleko.Pozdowienia
Gratuluję połowu ! Tylko według mnie te drugie ryby to okonie a nie łososie.
Pozdrawiam, Katarzyna
Kasiu masz 100 % racji . Te ryby to okonie . A ja jestem wielka gapa ... wszystkich zainteresowanych przepraszam .
Dzieki Kasiu ze mnie poprawilas ... z pozdrowieniami monika
No to masz szczescie, ze maz zajmuje sie wszystkim oprocz smazenia !!!! Super polowy :))
Dziekuje ,zapraszam wszystkich na swieze rybki ... monika