Poza tym luckistar a moze ktos z nas ma umiejetnosci interesujace innych - naprzyklad jak u Ciebie astrologia a u mnie tez by sie cos znalazlo? Albo na przyklad moglby ktos upiec ciasto komus i po odliczeniu kosztow wlasnych zysk ofiarowac wz??
Izus ja to juz nawet "sie" nie moge .....bo kto by to kupil ???? Z chuci mlodosci zostala mi jeszcze tylko pamiec, chyba po to zeby sie zagryzc z rozpaczy :))
Pitolisz -z przeproszeniem! Mój- jeden z mocno starszych podopiecznych- ostatnio chodził jak struty. Pytam się,, Panie Janku! Co sie dzieje?" Poznał miłą wdówkę (kobitka po 70), niby przychylna, ale jeszcze sąsiad się kręci. Latają obaj jak kotki z pęcherzem, kwiatki, spacerki itp, a kobitka kwitnie- werwy ma tyle, że mnie by przeskoczyła (szczególnie dzisiaj), a panowie- no młode lwy, nie przymierzając. Pójdę do niej na korki!
A nie widzialam Waszej prezydentowej, musze poszperac na necie.....Ale nasza to wyglada tak jakby byla wiecznie nacpana (zaszklone oczka, przyklejony glupawy usmiech) i podejrzewam ze jest .....
Racja, ale jakby nie patrząc pasują do siebie :) Mając tyle kasy co ona to kosmetyczka i fryzjer mieszkali by u mnie. Nie mówiąc juz o innych zabiegach
.... no no no !! hi hi hi .... ja musze poczekać do 30 czerwca - wtedy znów pójdzie przelew ...... taki co łaska !! Wtedy się przypomnę , ale w kolejce już stoję :)))))) !! Elek
UWAGA !!! sprzedam swój autograf...cena co łaska...Należność proszę kierować na konto Wielkie Żarcie 96 1140 2017 0000 4202 0656 3300
Bahus
hi Bahus to ja tez! Sprzedam moj!
Ok, ale wpierw zapłać za licencję pomysłu sprzedaży autografu...konto znasz.....
Bahus
No to sie rozumie!
Poza tym luckistar a moze ktos z nas ma umiejetnosci interesujace innych - naprzyklad jak u Ciebie astrologia a u mnie tez by sie cos znalazlo? Albo na przyklad moglby ktos upiec ciasto komus i po odliczeniu kosztow wlasnych zysk ofiarowac wz??
Super, kazdy pomysl jest dobry!!! Tylko ja nie mam nic do sprzedania :((
Zawsze możemy ,,się" (tylko nas zamkną za szerzenie zachowań nieprzyzwoitych- ale czego sie nie robi dla szczytnego celu)
Izus ja to juz nawet "sie" nie moge .....bo kto by to kupil ???? Z chuci mlodosci zostala mi jeszcze tylko pamiec, chyba po to zeby sie zagryzc z rozpaczy :))
Pitolisz -z przeproszeniem! Mój- jeden z mocno starszych podopiecznych- ostatnio chodził jak struty. Pytam się,, Panie Janku! Co sie dzieje?" Poznał miłą wdówkę (kobitka po 70), niby przychylna, ale jeszcze sąsiad się kręci. Latają obaj jak kotki z pęcherzem, kwiatki, spacerki itp, a kobitka kwitnie- werwy ma tyle, że mnie by przeskoczyła (szczególnie dzisiaj), a panowie- no młode lwy, nie przymierzając. Pójdę do niej na korki!
Izus, przywrocilas mi wiare.....to moze to jednak wraca, tylko trzeba cierpliwosci ....a ja sobie juz zaczelam reke obgryzac :))
Ciebie toby zamknęli za świadome zakażanie grypą .
Bahus
oplulam klawiature ....
Zawsze mogę wystąpić w woalce, będzie bardziej tajemniczo!!! (chociaż musiałaby być bardzo czarna i gęsta!!!!)
No co wy przecież nie ma brzydkich kobiet, tylko czasem wina brak!!!!!
Na moja opryszczkę- to chyba z wiadro!!!!!
A ja uważam że nie ma brzydkich kobiet, są tylko dbające i nie dbające o siebie (pani prezydentowa jest wyjątkiem potwierdzającym regulę)
Bahus
A nie widzialam Waszej prezydentowej, musze poszperac na necie.....Ale nasza to wyglada tak jakby byla wiecznie nacpana (zaszklone oczka, przyklejony glupawy usmiech) i podejrzewam ze jest .....
Patrząc na jej małżonka, to ona i tak wyglada jak Kate Moss, tudzież inna Cindy C.
Racja, ale jakby nie patrząc pasują do siebie :) Mając tyle kasy co ona to kosmetyczka i fryzjer mieszkali by u mnie. Nie mówiąc juz o innych zabiegach
A moze ten fryzjer i kosmetyczka mieszkaja, ale przypadek jest niereformowalny ....
Podnoszę wątek ...bo zainteresowanie ogromne...chyba wezmę urlop by sprostać zamówieniom na moje autografy...
Bahus
wplacone --- prosze o przeslanie na :
bodek grzech
cropley grove
ousden
newmarket
suffolk cb8 8tl
anglia
prosze o zalaminowanie na formacie a4 :)
CHYBA ZE KTOS MNIE PRZEBIL :):):):):):):) to szkoda :)
hahahahahahah - doobreeeeeeeee :))))))))))))))))))))))))
Bodek, co to znaczy czy ktos Cie przebil ???? Chyba jednak tak, bo ja moj dostaje nie tylko ze zdjeciem ale i w ramkach ....
Prawda Bahusie ?????
poczekamy na bahusa co napisze :D
Ja tam patrze na licznik i nie drgnal a to znaczy, ze jednak ja dostaje te ramki :))))
wiesz ze pay pal musi potwierdzic !!!!! poczekajmy :D
ja zartuje, ale cos ten Twoj paypal w anglikowie powolny moj byl natychmiast :))
potwierdzenie na maila dostalem !!!!!!
Bodek, lepiej przestanmy, bo jeszcze ktos pomysli, ze my tak sie na serio dochodzimy.....Trzymaj sie zdrowo :))
Od dziś oferuję nowość...autograf ze zdjęciem
Bahus
.... no no no !! hi hi hi .... ja musze poczekać do 30 czerwca - wtedy znów pójdzie przelew ...... taki co łaska !!
Wtedy się przypomnę , ale w kolejce już stoję :)))))) !! Elek
a co z moim zalaminowanym???
Masz jak w banku :D
Bahus
A moj to juz mial byc w ramkach i za szklem :( i co sie stalo??
czesc!!!
czy zapomniales???
hmmmm
moze piwko ???
niekoniecznie razem ale..... zawsze piwko :)
heheeheheheh