Forum

Galeria

Mój mały gospodarz

• Autor: ZANTA Data: 2007-06-06 21:45:22

Chciałabym pokazać wam jak mój najmłodszy syn zacheca mnie zebym dbała o ogródek.Musze jednak zaznaczyć że jest bardzo żywym dzieckiem i różne pomysły przychodzą mu do głowy tutaj akurat w taty butach filcowych chciał sprawdzić czy są wygodne do chodzenia.A tutaj moja 8-letnia córka mała modnisia uczyła sie sztuki makijażu.

• Autor: monia00 Data: 2007-06-06 22:34:47

Ale te nasze dzieciaki sa kochane .Najpierw grzebia sie w ziemi a potem takie modnisie wyrastaja .
    Corcia slicznie wyglada i pewnie zabawy w przekopywanie ogrodka jej nie interesuja .A syn niech sie uczy od malego ze ciezka praca nalezy do mezczyzn.
    Fajne dzieciaki ... Gratuluje pociech ... monika

• Autor: Ave Data: 2007-06-14 10:22:07

Mając Takiego pomocnika, odpowiednio przygotowanego w butach "do ogrodu", załatwisz sprawę raz dwa. Kwiatki będą rosły jak szalone - może nam je potem pokażesz ? A ta Twoja 8-latka "w pełnym rynsztunku" wyglada na znacznie starszą. powiedz jej ze nie ma sie do czego spieszyć... Co ja bym teraz dała, zeby ktoś patrząc na mnie powiedział - wygladasz na ... najpiekniejsze lata dzieciństwa (czyli jakies 8-10 lat)

Przejdź do pełnej wersji serwisu