Nasza Korsa jest już z nami prawie 3 tygodnie,jest niesamowicie wesoła i energiczna,ogonem macha dosłownie bez przerwy.Ciągle chce się bawić,gryzie co popadnie łącznie z moimi rękoma,uszami i nosem.Ciągle by jadła!Zauważyłam też,że lubi oglądać TV-głównie teledyski i reklamy.Wczoraj zrobiliśmy jej kilka fajnych zdjęć,a zresztą-sami zobaczcie.Ja najchętniej bym ją schrupała w całości.
Elek,bardzo się cieszę,że zdjęcia Ci się podobają-nie ukrywam,że zamieszczam je głównie dla Ciebie.Poza tym nie mogę nie podzielić się z Wami takim cudem! Pozdrawiam!!!A Korsunie podrapunciałam.
Mońcia - ale zrobiło mi się przyjemnie :))) !!!!! Baaaaaaaardzo , baaaaaaardzo dziękuję !! Będę śledziła wątek z wielkim zainteresowaniem !! Pozdrawiam - Elek
Ale sliczna mordka .Piekny ten twoj psiaczek i taki slodki... Patrzcie jakie te pieski nowoczesne , ogladaja reklamy ... zeby sobie cos nie zazyczyl ... pozdrawiam
Nasza Korsa jest już z nami prawie 3 tygodnie,jest niesamowicie wesoła i energiczna,ogonem macha dosłownie bez przerwy.Ciągle chce się bawić,gryzie co popadnie łącznie z moimi rękoma,uszami i nosem.Ciągle by jadła!Zauważyłam też,że lubi oglądać TV-głównie teledyski i reklamy.Wczoraj zrobiliśmy jej kilka fajnych zdjęć,a zresztą-sami zobaczcie.Ja najchętniej bym ją schrupała w całości.
Wow WooW WoooW --- jaka cudna jet !! ...... ale zazdroszczę Ci :):):) .... Ty wiesz dlaczego - hihihihihihi :)))))))))))))))))))))))))))
Podrapunciaj korsunię ode mnie koniecznie !! Sama bym ją schrupała !!
Pozdrawiam - Elek
Elek,bardzo się cieszę,że zdjęcia Ci się podobają-nie ukrywam,że zamieszczam je głównie dla Ciebie.Poza tym nie mogę nie podzielić się z Wami takim cudem!
Pozdrawiam!!!A Korsunie podrapunciałam.
Mońcia - ale zrobiło mi się przyjemnie :))) !!!!!
Baaaaaaaardzo , baaaaaaardzo dziękuję !!
Będę śledziła wątek z wielkim zainteresowaniem !!
Pozdrawiam - Elek
fajniutki !! takie szczeniaczki sa najslodsze. pozdrawiam
Śliczna psinka, niech sie zdrowo chowapozdrawiam jasia
Ale pocieszna a najfajniej wyszła na zdjeciu z ta rozdziawioną mordką.
To zdjęcie również bardzo mi się podoba,ustawiłam je sobie nawet jako tapete w komputerze.
Ale sliczna mordka .Piekny ten twoj psiaczek i taki slodki...
Patrzcie jakie te pieski nowoczesne , ogladaja reklamy ... zeby sobie cos nie zazyczyl ... pozdrawiam
Nooormaaaalnieeee REWELACYJNY PSIAK. Tak bym go chciała przytulić...
Alez cudna psiunia !!!!
Jejkuuuuuuuuuuu jaka śliczna i kochana. Ale bym ją wyściskała i wybuziała i wszystko co możliwe. Śliczna psiunia.