Forum

Pomysł czy Problem?

i znowu bez alelen się nie obędzie

• Autor: Mońcia Data: 2007-06-08 17:58:41

alelen bardzo mi pomogłaś w odzyskaniu przepisów,potrzebuje jeszcze,żebyś mi wytłumaczyła jak mogę odzyskać komentarze do zaginionych przepisów.
    W tych odzyskanych przepisach niestety ich nie ma-jeśli były to wcięła je amba!!!Jest też często tak,że pod moim zaginionym przepisem,gdy klikna ''kopia'' pojawia się przepis zupełnie innej osoby.Dlaczego tak się dzieje i jak odzyskać komentarze???Z góry dziękuje nie tylko alelen ale i wszystkim,którzy mi pomogą.Pozdrawiam.Monika.

• Autor: alelen Data: 2007-06-08 18:48:55

Oj ja wszytkiego nie wiem;))) http://www.google.pl/search?q=+site:wielkiezarcie.com+Mo%C5%84cia+przepis&hl=pl&lr=&filter=0 to jest dobry punkt startowy do wyszukiwania twoich przepisow, Niestety archiwum na google nie jest wieczne. Oni ciagle robi nowsze kopie. Pod tym samym adresem juz sa nowe przepisy innych ludzi. Po prostu kolejny numer przepisu zostaje nadany wlasnie co dodawanym potrawom. Dlatego pisalam wczesniej, ze istotne jest by nie zwlekac z odszukaniem przepisu. Jest prawdopodnobnie jakas mozliwosc wejscia w stare archiwa google, ale ja juz taka zdolna nie jestem i nie wiem jak ani czy to naprawde daloby rezultat.

Przejdź do pełnej wersji serwisu