Forum

Rozmowy wolne i frywolne

nawilżacz powietrza

• Autor: jamajka Data: 2007-06-08 20:54:27

Kupiałm zimą nawilżacz powietrza ultradżwiękowy na 6 l wody gdyż u mnie w mieszkaniu jest strasznie sucho zimą nie wspominając o lecie, kupiłam go głównie z myślą o moim synku który ma 10 miesięcy i często ma katar od suchego powietrza a teraz w takie upały 30 stopniowe popsuł mi się a naprawdę byłam z niego zadowolona. Okazało się że jest nie do naprawienia dlatego że przepalił się transformator o napięciu 12V-36V, nigdzie nie można takiego ustrojstwa dostać każdy fachowiec u którego bylismy z tym nawilżaczem mówił że nie ma możliwości aby dostać taką część. Szukałam na allegro i wogóle w necie i nie mogę znaleźć. Jestem wściekła bo czyżbym kupiła jednorazówkę. Może ktoś z Was wie czy można gdzieś dostać transformator o takim napięciu????

• Autor: Beata1966 Data: 2007-06-08 21:43:38

Mąż podpowiedział mi, że można kupić termostat w każdym sklepie elektronicznym otym napięciu.

• Autor: jamajka Data: 2007-06-09 07:15:48

Kochana to nie termostat tylko transformator, ale jeśli myslimy o tym samym to w Bydgoszczy w żadnym sklepie elektronicznym nie mogę tego dostać. Powiedzieli mi że takiej części nigdzie nie można dostać o takim napięciu dziwne.

• Autor: aga9999 Data: 2007-06-08 21:51:59

Jamajko, a nie jest jeszcze przypadkiem na gwarancji?
    Pozdrawiam

• Autor: jamajka Data: 2007-06-09 07:13:40

no jest, ale to kupował mój mąż a podstawą gwarancji był paragon, a go nie ma :( ja to bym podpięła pod kartę gawrancyjną a ten cholera wie co z tym zrobił.

Przejdź do pełnej wersji serwisu