Idzie misio,idzie słonik,idzie lalka no i konik,wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami,bo to dzień radosny wielce, masz już jeden roczek więcej :-)wszystkiego najlepszego życzy kinguniaa
Z serca płyną te życzenia : W dniuWaszego urodzenia, Zdrowia , szczęścia, pomyślności, Sto lat życia , moc radości !! Zdrowie wiecznie niech Wam służy, Uśmiech stale niech gosci na twarzy, Niech się spełnią Wasze marzenia, Takie są właśnie dla WAS od Elek życzenia !!!
W tym dniu szczególnym, życzę Wam Odwagi, by wspinac się na szczyty pozornie nie do pokonania, Siły, by wytrwac w raz podjętych postanowieniach, Pogody ducha, by akceptowac to, czego nie można zmienic, Rozsądku, by podejmowac tylko mądre decyzje, Mądrości, by odróżnic prawdę od fałszu, Tego Wam życzę uroczyście I następnych stu lat w zdrowiu, oczywiście :o)
Sukcesów w życiu ,szczęścia w miłości dużo uśmiechu , dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
O jejku !!!!! Przez ostatnie 23 lata jeszcze nigdy nie mialam tylu wspanialych zyczen urodzinowych ...... siedze juz od godziny i czytam.....i lza sie kreci w oku i cieplo jakos tak na sercu i duszy sie robi.....Nawet nie wiem co napisac, jak podziekowac.....brak slow.....chyba powiem tylko jedno, albo lepiej krzykne sobie: JESTESCIE WSZYSCY KOCHANI !!!!!!! DZIEKUJE BARDZO - maryla
Kasiu, jest mi bardzo milo dzielic z Toba ten dzien :)) Wiec przyjmij ode mnie serdeczne zyczenia wszystkiego najlepszego, zdrowia, radosci, spelnienia marzen i samych slonecznych dni - maryla.
Kochane Dziewczyny! W Dniu Waszego Święta przyjmijcie najlepsze życzenia 100 Lat w dobrym zdrowiu i humorze, prawdziwych przyjaciół dookoła, wiele radości i samych tylko słoneczych i szczęśliwych dni w dalszym życiu !
Dziekuje bardzo jak miło przyjmowac tyle zyczeń szykuje sie impreza Luckystar przyjmij zyczenia z okazji urodzinek Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie spełnienia Wszystkich marzeń Sto Lat
Przyjmijcie ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe. Niech uśmiech nigdy nie zginie z waszych twarzy, Sto lat i wszystkiego naj... naj... naj...!!!!!!!!!!
Kochane Jubilatki ! Z okazji urodzin życzę Wam dużo zdrowia, miłości , szczęścia oraz spełnienia marzeń :))) Niech życie uśmiecha się do Was każdego dnia :)))) A to dla każdej z Was z mojej działki :)))))))))))))
Kochane dziewczyny, niech zawsze świeci w Waszym życiu słoneczko, niech otaczają Was tylko dobre, życzliwe osoby i niech Was nigdy nie opuszcza szczęście.
Idzie misio,idzie słonik,idzie lalka no i konik,wszyscy razem z balonami,
wszystkiego najlepszego życzy kinguniaa
z najlepszymi życzeniami,bo to dzień radosny wielce,
masz już jeden roczek więcej :-)
wszystkiego najlepszego życzy zosia
W dniu urodzin zdrowia, szczescia oraz spelnienia najskrytszych marzen ....
luckystar
kasiak73
wszystkiego najlepszego i czego sobie tylko zyczycie -- kochane dziewuchy -- macie Cmoka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i bawic sie prosze !!!!!!!
Wszystkiego najlepszego dziewczyny, słońca i uśmiechu i dużo zdrowia !!!!!
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń życzy dla Was Sylwkowa
Wszystkiego najlepszego, radości i szczęścia życzy niutka
Wszystkiego najlepszego.
Dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności życzy rosa
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
Sto lat!!!! i dużo zdrówka!!!
luckystar i kasiak73 ---

Z serca płyną te życzenia :
W dniuWaszego urodzenia,
Zdrowia , szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia , moc radości !!
Zdrowie wiecznie niech Wam służy,
Uśmiech stale niech gosci na twarzy,
Niech się spełnią Wasze marzenia,
Takie są właśnie dla WAS od Elek życzenia !!!
dużo zdrowia i miłości , popołudniu mnóstwa gosci :)))) spełnienia marzeń
luckystar i kasiak73
i
Wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin życzy Alicja
W tym dniu szczególnym, życzę Wam
Odwagi, by wspinac się na szczyty pozornie nie do pokonania,
Siły, by wytrwac w raz podjętych postanowieniach,
Pogody ducha, by akceptowac to, czego nie można zmienic,
Rozsądku, by podejmowac tylko mądre decyzje,
Mądrości, by odróżnic prawdę od fałszu,
Tego Wam życzę uroczyście
I następnych stu lat w zdrowiu, oczywiście :o)
wszsytkiego co najpeikniejsze dziewczeta
Sukcesów w życiu ,szczęścia w miłości
dużo uśmiechu , dużo radości,
spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń
samych przyjemnych w Twym życiu zdarzeń.
Wszystkiego naj najlepszego dla jubilatek
życzy jasia
Wszystkiego naj naj najlepszego
zdrowka,szczescia,pomyslnosci ,spelnienia marzen oraz duzo,duzo milosci zyczy madziorek z kubusiem
Marylko, Kasiu, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!
O jejku !!!!! Przez ostatnie 23 lata jeszcze nigdy nie mialam tylu wspanialych zyczen urodzinowych ...... siedze juz od godziny i czytam.....i lza sie kreci w oku i cieplo jakos tak na sercu i duszy sie robi.....Nawet nie wiem co napisac, jak podziekowac.....brak slow.....chyba powiem tylko jedno, albo lepiej krzykne sobie:
JESTESCIE WSZYSCY KOCHANI !!!!!!! DZIEKUJE BARDZO - maryla
Kasiu, jest mi bardzo milo dzielic z Toba ten dzien :)) Wiec przyjmij ode mnie serdeczne zyczenia wszystkiego najlepszego, zdrowia, radosci, spelnienia marzen i samych slonecznych dni - maryla.
Kochane Dziewczyny!

W Dniu Waszego Święta przyjmijcie najlepsze życzenia 100 Lat w dobrym zdrowiu i humorze, prawdziwych przyjaciół dookoła, wiele radości i samych tylko słoneczych i szczęśliwych dni w dalszym życiu !
dla Kasi
dla Maryli
Dziekuje bardzo jak miło przyjmowac tyle zyczeń szykuje sie impreza
Luckystar przyjmij zyczenia z okazji urodzinek Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie spełnienia Wszystkich marzeń Sto Lat
Z okazji urodzin życzę Wam wszystkiego co najlepsze
kochane wszystkiego co naj,naj,naj, zyczy wam Dorota
Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i spełnienia marzen
Przesyłam bardzo serdeczne życzenia wszystkiego naj naj najlepszego.
Basia
Wszystkiego najlepszego!!!
Przyjmijcie ode mnie najlepsze życzenia urodzinowe.

Niech uśmiech nigdy nie zginie z waszych twarzy,
Sto lat i wszystkiego naj... naj... naj...!!!!!!!!!!
Kochane Jubilatki !
:)))))))))))))
Z okazji urodzin życzę Wam dużo zdrowia, miłości , szczęścia oraz spełnienia marzeń :)))
Niech życie uśmiecha się do Was każdego dnia :))))
A to dla każdej z Was z mojej działki
Spełnienia marzeń drogie Dziewczynki!
Dziekuje jeszcze raz za życzenia
Zdrówka,szczęścia i wszelkiej pomyślności dla dzisiejszych jubilatek !!!
Kochane dziewczyny, niech zawsze świeci w Waszym życiu słoneczko, niech otaczają Was tylko dobre, życzliwe osoby i niech Was nigdy nie opuszcza szczęście.
Jeszcze raz wszystkim bardzo serdecznie dziekuje !!!!
Jubilatkom wszystkiego najlepszego życzy Agapis