Wszystko, co było Twoim marzeniem.. co jest i będzie w przyszłości, niech nie mija z cichym westchnieniem lecz się spełni w całości. Wszystko, co piękne i upragnione niech będzie w Twoim życiu spełnione!
I ja się do życzeń przyłączam. Życzę Ci Marylko żebyś zawsze miała tyle pogody ducha i optymizmu co teraz. Niech słońce zawsze świeci wysoko nad Twoją głową, niech wiatr przegania smutki, a dobre wróżki niech chronią Ciebie i Twoich najbliższych przed wszelkim złem świata. Marta.
Życzę Ci,by wszystkie przedsięwzięcia w które się z ogromnym zapałem angażujesz spełniały się. Życzę Ci ,byś miała ciągle pomysły jak rozkręcać WŻ. Życzę Ci, dużo zdrowia i wiele szczęśliwych chwil spędzonych z miłymi Twemu sercu Basia
Nie bylo mnie wczoraj wiec nadrabiam zaleglosci. Wszystkiego najlepszego Marylko spelnienia marzen, radosci, wspaniachych przyjaciol i usmiechow na co dzien Shanna.
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Bahus
Bahusie dziekuje, dziekuje baaaaardzoooo serdecznie - maryla
I ja się do życzeń przyłączam. Życzę Ci Marylko żebyś zawsze miała tyle pogody ducha i optymizmu co teraz. Niech słońce zawsze świeci wysoko nad Twoją głową, niech wiatr przegania smutki, a dobre wróżki niech chronią Ciebie i Twoich najbliższych przed wszelkim złem świata.
Marta.
Życzę Ci,by wszystkie przedsięwzięcia w które się z ogromnym zapałem angażujesz spełniały się.
Życzę Ci ,byś miała ciągle pomysły jak rozkręcać WŻ.
Życzę Ci, dużo zdrowia i wiele szczęśliwych chwil spędzonych z miłymi Twemu sercu
Basia
i ja podpisuję się pod wszystkimi życzeniami.Ania
Dziekuje bardzo serdecznie :))
Nie bylo mnie wczoraj wiec nadrabiam zaleglosci.
Wszystkiego najlepszego Marylko
spelnienia marzen, radosci, wspaniachych przyjaciol i usmiechow na co dzien
Shanna.
wszystkiego najnajlepszego czegobyś tylko sama sobie zyczyła.zosia