to może troche dziwnie zabrzmiec ale czy ktos wie ile ckl ma 100gram chipsow banannowych albo suszonych bannanow? z gory dziekuje za podzielenie sie ta informacja:)
ale mi nie chodzilo mo chpsy ziemniaczane o smaku bananow tylko o takie suszone banany w syropie co sie nazywaja chipsy bananowe.ale dzieki za ten link i ogolni9e za pomoc:) pozdrawiam
tobie chyba chodzi o taie chipsy ziemniaczane o aromacie bananow bo mi chodzi o takie suszone banany w syropie.wreszcie znalazlam i porcja 100gram ma ok 535kcal.:(ale lepsze to niz krakersy..chyba takie przegryzki jak orzechy i susone owoce sa juz zdrowsze czy raczej nie?ktos ma o tym jakies pojecie?bo od kad wiem jak sie suszy winogrona(tzn rodzynki) i żurawine to ble....ale dalej lubie;)
Nie, chodziło mi o chipsy z suszonych bananów, nie w syropie, tylko na słono. jeśli je kupię nastepnym razem, to wkleję Ci zdjęcie. W ogóle suszone banany są do kupienia wszędzie ale raczej na słodko lub naturalne ale ja kupuję od czasu do czasu na słono do piwa.
to może troche dziwnie zabrzmiec ale czy ktos wie ile ckl ma 100gram chipsow banannowych albo suszonych bannanow?
z gory dziekuje za podzielenie sie ta informacja:)
Tutaj znajdziesz http://www.dieta.pl/catalog.asp?grid=5%3B44
ale mi nie chodzilo mo chpsy ziemniaczane o smaku bananow tylko o takie suszone banany w syropie co sie nazywaja chipsy bananowe.ale dzieki za ten link i ogolni9e za pomoc:)
pozdrawiam
a na opakowaniu nie podano? powinni
Pozdrawiam jasia
nie bo to tak zwana zdrowa zywnosc a wtedy nie musza.sprawdzalam roznych firm i nie moge znalezc..
Na moich chipsach bananowych (na słono) jest info : 150 kcal za porcję 85gr wyprodukowane w Ekwadorze. Nie wiem czy Ci dokładnie o te chodzi?
tobie chyba chodzi o taie chipsy ziemniaczane o aromacie bananow bo mi chodzi o takie suszone banany w syropie.wreszcie znalazlam i porcja 100gram ma ok 535kcal.:(ale lepsze to niz krakersy..chyba takie przegryzki jak orzechy i susone owoce sa juz zdrowsze czy raczej nie?ktos ma o tym jakies pojecie?bo od kad wiem jak sie suszy winogrona(tzn rodzynki) i żurawine to ble....ale dalej lubie;)
a ja tutaj znowu z takim tez dziwnym pytaniem ale czy ktos wie ile maja ckal maja suszone gruszki?
Gruszka suszona - 329 kcal http://tabelekaloryczne.w.interia.pl/a-g.htm
dzieki:)w moich nie bylo..:(
Nie, chodziło mi o chipsy z suszonych bananów, nie w syropie, tylko na słono. jeśli je kupię nastepnym razem, to wkleję Ci zdjęcie. W ogóle suszone banany są do kupienia wszędzie ale raczej na słodko lub naturalne ale ja kupuję od czasu do czasu na słono do piwa.
wiem,wiem ...i jak je widze to mnie az czasami skreca bo kojarza mi9 sie z okresem jak mialam jakies 5latek..:)