Forum

Galeria

Warszawskie zoo

• Autor: joking Data: 2007-06-10 19:07:45

• Autor: Elek Data: 2007-06-10 19:19:06

Super - ........ Fajnie było z Tobą i (chyba) z Twoim mężem pospacerować po ZOO :)))))))))
    Kiedyś , jak miauka była jeszcze mała to też tam  byłyśmy  :))))
    Dzięki za przywołanie wspomnień - Elek

• Autor: joking Data: 2007-06-10 20:08:19

Ależ oczywiście, że spacer był z mężem. To ja zapraszam do Warszawy i do zoo Ciebie i Miauke, niech przyjeżdza z tej Irlandii. Pospacerujemy razem ;-)))

• Autor: Elek Data: 2007-06-10 20:14:07

WoW - dzięki Ci wielkie za zaproszenie do Warszawy i do ZOO ,
    ale .........śmiem mieć wieeeelkie wątpliwości co do skorzystania z tak miłego zaproszenia ,
    ponieważ miaukol mój to jest jeszcze dalej niż Irlandia , ...... bo na Islandii i nie wiadomo kiedy do Polski zląduje !!
    Obiecuję ,że będę zawsze z Wami ............. w każdym miejscu , które .........uwiecznisz i nam tutaj pokażesz :)
    Cmokam cieplutko Ciebie i raz jeszcze pozdrawiam Twojego małżonka !! Elek

• Autor: joking Data: 2007-06-10 20:23:02

Nie wiem skąd mi się ta rlandiawzięła??? Chyba  dlatego, że tam wszyscy jadą , a Islandia jest taka... taka daleka i wydaje się nieosiągalna. Chętnie oglądam wszystkie zdjęcia, które umieszczacie i zwiedzam chociaż tak wirtualnie te dzikie zakądki świata.Czekam na więcej. Niech Miauka napisze też jak tak się mieszka, jacy są ludzie, ich zwyczaje i wszystko inne. Chętnie poznam bliżej Islandię.

• Autor: madziorek Data: 2007-06-10 19:33:46

Super!! Zdjecia wyszly super,a w rzeczywistosci rewelacja na pewno!ja tez wkrotce sie wybiore do zoo z moim synkiem.Przesle zdjecia po wizycie!!pozdrawiam

• Autor: AgniechaS Data: 2007-06-12 12:09:40

Byłam z córeczką i mężem w Warszawskim ZOO w sobotę 9 czerwca 2007. Byliśmy w odwiedzinach u rodziny i zahaczyliśmy również o ZOO, gdyż moja mała uwielbia zwierzątka :)

• Autor: joking Data: 2007-06-12 21:56:27

Ja również uwielbiam zwierzęta, a w zoo sama jestemjak dziecko. Piszczę, skaczę, biegam z radości. Ci, którzy to widzą mają ubaw po apchy. Takie wyrośnięte dziecko :-)))

Przejdź do pełnej wersji serwisu