od Wielkiego Żarcia -muszę codziennie zajrzeć na tą stronę i obejrzeć przepisy -wiele już wypróbowałam .Pozdrawiam serdecznie wszystkich-Agnieszka maniaczka pieczenia ciast
Dzięki za cieplutkie przywitanie.Napewno będę uczestniczyć w życiu WŻ na ile mi czas pozwoli-mam dwójkę urwiosków chłopca 8 lat i dziewuszkę 15 mies.więc wiecie że zawsze jest coś do zrobienia ale w wolnych chwilach zaglądam tutaj i się relaksujęnabierając ochoty na nowe wypieki.Tylko na razie muszę sobie przypomnieć jak się wstawia zdjęcia bo jedno już wsrawiłam a teraz zapomniałam jak mi się to udało-jestem poczatkująca -w te klocki-:)Pozdrawiam WAS serdecznie
od Wielkiego Żarcia -muszę codziennie zajrzeć na tą stronę i obejrzeć przepisy -wiele już wypróbowałam .Pozdrawiam serdecznie wszystkich-Agnieszka maniaczka pieczenia ciast
Witaj
Ja mam to samo .Rano przed praca WŻ i szukanie pomysłu na obiad po pracy WŻ i forum.Dzień bez WŻ to dzień stracony.
Pozdrawiam
Agnieszka
witaj Agnieszko , my tu wszyscy uzależnieni
,
Gratuluje !!! Zapowiadasz sie na kogos, kto bedzie czynnie uczestniczyl w zyciu WZ a to bardzo cenne.
Witam i baw sie z nami dobrze :))
Witaj agaber powiekszyłaś grono takich jak my bez względu na wiek
.Pozdrowienia
Dzięki za cieplutkie przywitanie.Napewno będę uczestniczyć w życiu WŻ na ile mi czas pozwoli-mam dwójkę urwiosków chłopca 8 lat i dziewuszkę 15 mies.więc wiecie że zawsze jest coś do zrobienia ale w wolnych chwilach zaglądam tutaj i się relaksujęnabierając ochoty na nowe wypieki.Tylko na razie muszę sobie przypomnieć jak się wstawia zdjęcia bo jedno już wsrawiłam a teraz zapomniałam jak mi się to udało-jestem poczatkująca -w te klocki-:)Pozdrawiam WAS serdecznie
Witaj Agnieszko wsrod uzaleznionych od WZ .
Zycze smacznych wypiekow i dobrej zabawy ... monika
Witaj, Agnieszko wśród uzaleznionych Żarłoków
Miłej zabawy i udanych smakołyków
-ata
Witaj serdecznie.
Tu wszyscy jestesmy uzaleznieni ;-) Na szczescie jest to pozytywne uzaleznienie ;-))))))
Pozdrawiam
Shanna
witaj serdecznie i ja rowniez pozdrawiam!! madziorek
Jesteś uzależniona? Więc witaj wśród swoich Basia
Witaj goraco
Witaj!!!! Gotuj razem z anmi i dziel się przepisami!!!
Witaj!
witam serdecznie w rodzinnym gronie
Miło mi powitać kolejną uzależnioną !!!
To tak jak ja !! Witam Cię - też jestem maniaczką pieczenia ciast.
Witaj wśród uzależnionych !!
Pozdrawiam - Elek
Wita Cie uzależniona Agnieszko - równie uzalezniona Ave