Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Znikneły przepisy!!!

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 08:03:39

Zniknęły przepisy Alicji1968 - wykasowała je.Chciałam poszukać jednego i niema go, innych też nie ma.A przepisy miała fajne.Szkoda.

• Autor: ata Data: 2007-06-11 08:26:10

zobacz -tutaj jest wątek na ten temat http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=102479&post=102479&offset=0

• Autor: Elek Data: 2007-06-11 09:31:58

Tutaj znajdziesz te przepisy ( niektóre ) - klikaj tylko na : kopia http://www.google.pl/search?q=Alicja1968+przepisy+wielkie+zarcie&hl=pl&lr=&filter=0

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 10:24:01

Elek tobie dziękuje, Sabia pomimo wszystko szkoda że odeszła, bo miała fajne przepisy. Są osoby tutaj co też wpisują nie swoje i nie robi się takiej afery. A zdjęcia może wklejała narazie z gazety w dobrej wierze a póżniej miała zmienić na swoje, czytałam chyba w komentarzach że jest pani która nie czyta przepisów bez zdjęć, tylko ze zdjęciem. Ja na przykład nie mam aparatu cyfrowego, moje przepisy raczej są że tak powiem ''nieruszane''. Alicja wpadła na pomysł kopiowania zdjęc  żeby pokazać jak ciasto wygląda, to wyszła na kłamce.

• Autor: małgoska Data: 2007-06-11 10:32:33

afera wyszla dlatego ze przypisywala sobie autorstwo tych zdjec

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 10:37:10

Dobrze rozumiem, ale jak już pisałm wcześniej są osoby które mają przepisy nie swoje ,też przepisane np. z porabnika domowego i nikt się ich nie czeia.

• Autor: małgoska Data: 2007-06-11 10:43:07

poniewaz osoby takie nie podpisuja tych przepisow jakos swoje dodajac do czyjegos przepisu swojego imienia a przeciez wystarczy podac zrodlo i bez problemu

• Autor: małgoska Data: 2007-06-11 10:41:20

nie mozemy dopuscic do tego aby autorzy strony posadzani byli o plagiat i mieli przez to kłopoty bo w koncu nadzoruja tresci na stronie zawarte a pomysl co by bylo gdyby autorzy przepisow alicji zaczeli dochodzic swoich praw, mysle ze tworcy tej strony maja wystaczajaca duzo klopotow zwiazanych z utrzymaniem strony i nie potrzebuja dodatkowych atrakcji wiec wszyscy powinnismy byc czujni aby takie sytuacje nie mialy miejsca

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 10:47:45

Szkoda pisać cokolwiek.

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 10:58:08

Ata przepraszam Cię bardzo nie wiem czemu skojarzyła mi się Sabia.Pozdrawiam Cię.

• Autor: Elek Data: 2007-06-11 11:03:57

Lideczko - tyle sie wałkuje na WuŻecie o prawach autorskich i pisze o tym również w regulaminie ,
    że NIE ma usprawiedliwienia dla CELOWEGO wprowadzania nas tzw " maliny " !!!!!!!!!
    Samo - jak piszesz : wpadnięcie na pomysł kopiowania , a raczej robienia zdjeć obrazkom z ksiazek i gazet - j
    uż jest , jak to ekkore pisała złodz...twem , kradz...żą) a do tego doszło oszukiwanie nas -
    co wcale nie buduje zaufania do napisanych ( przepisanych ) przepisów ,
    gdyż wielokrotnie były przepisane z błędami !! Więc jak robić coś wg TAKIEGO przepisu ?
    Na WuŻecie jest naprawdę tak wiele wspaniałych przepisów ,że nie koniecznie muszą to być przepisy Alicji1968 .
    Pewnie--- szkoda ,że o jednego użytkownika jest mniej , ale trzeba się nauczyć ,że................
    ""jak wchodzimy do kogoś to nie przestawiamy tam mebli tylko dostosowujemy się do tradycji TAM panujących"" !!!!!!
    Sorry , ale takie jest moje zdanie !! A to ,że Żarłoczki są czujne to i bardzo dobrze !!
    Każdy dba o swoją reputację - czyż nie ?............. i TU na WuŻecie również ,
    bo to .................................NASZA przeciż stronka !!
    Co do Twoich przepisów - jezeli którykolwiek wykorzystam to obiecuję Ci ,
    że potrawie zrobię zdjęcie i Ty je wstawisz  ( jak tylko bedziesz chciała z tego zdjęcia  skorzystać ) do swojego przepisu !!
    Myślę ,że inne Żarłoczki też Ci pozwolą skorzystać ze swojego zdjęcia !!
    A Twoje przepisy faktycznie niektóre mnie zaciekawiły !!
    Pozdrawiam - Elek

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 11:29:52

Elek może masz racje, jak piec placek to z przepisu dobrego i sprawdzonego.
    Dziękuje Ci za miłe słowa co do moich przepisów, nachodziły mnie myśli żeby je wykasować, ze zdjęć chętnie skorzystam jak tylko będe potrafiła je wstawić.Pozdrawiam Ciebie serdecznie.

• Autor: Elek Data: 2007-06-11 11:34:40

Jak już tylko będę miała jakieś zdjęcie do Twojego przepisu -
    to podpowiem Ci jak go wstawić do przepisu,albo poprosimy moderatorów o wstawienie !!  Elek

• Autor: lidka74 Data: 2007-06-11 11:46:11

Dziękuje Ci jeszcze raz i życze Ci miłego i słonecznego dnia.

Przejdź do pełnej wersji serwisu