Witajcie. Dostalam niedawno od meza w prezencie sliczna spodniczke. Rozmiar sie zgadza, wszysko pasuje. Mam tylko maly klopot. Spodniczka jest dla mnie ciut za ciasna w biodrach. Moge w niej chodzic, ale jak usiade, to po chwili czuje sie, jakbym siedziala w jakims pancerzu. Nie chcialabym robic przykrosci mezowi, wiec pomyslalam ze moze sa jakies domowe sposoby na to, zeby szybko rozciagnac jeans. Prosze o jakies rady. Shanna.
Witaj!Ja miałam podobny problem tyle,że ze spodniami i u mnie wystarczyło po praniu jak były jeszcze mokre troszke ponaciągac,pomoglo. Może jednak ktos ma lepszy pomysł,chętnie wypróbuję!Pozdrawiam!
Powiem szczerze,ze tez mialam taki problem ze spodniami.Probowalam je rozciagac heheh,ale to na nic.Tez biodra :( Szczerze mowiac nie pozostaje nic innego jak gimnastyka i spodniaczka bedzie jak ulal. Powodzenia i pozdrawiam madziorek
Witajcie.
Dostalam niedawno od meza w prezencie sliczna spodniczke. Rozmiar sie zgadza, wszysko pasuje. Mam tylko maly klopot. Spodniczka jest dla mnie ciut za ciasna w biodrach. Moge w niej chodzic, ale jak usiade, to po chwili czuje sie, jakbym siedziala w jakims pancerzu. Nie chcialabym robic przykrosci mezowi, wiec pomyslalam ze moze sa jakies domowe sposoby na to, zeby szybko rozciagnac jeans. Prosze o jakies rady.
Shanna.
Witaj!Ja miałam podobny problem tyle,że ze spodniami i u mnie wystarczyło po praniu jak były jeszcze mokre troszke ponaciągac,pomoglo.
Może jednak ktos ma lepszy pomysł,chętnie wypróbuję!Pozdrawiam!
Powiem szczerze,ze tez mialam taki problem ze spodniami.Probowalam je rozciagac heheh,ale to na nic.Tez biodra :( Szczerze mowiac nie pozostaje nic innego jak gimnastyka i spodniaczka bedzie jak ulal. Powodzenia i pozdrawiam madziorek
Moja rada to dietka
Bahus
schudne wszedzie ale nie w biodrach ;) na szczescie chyba juz wiem co z ta spodniczka zrobic ;-)
Shanna,pozostają tylko ćwiczenia
,albo możesz zrobić efektowne dziury-teraz sa na czasie hehehe.
.Pozdrawiam
myślę ,że jansu nie rozciągniesz po po każdym praniu on raczej troche się kurczy a nie rozciąga ,pozdrawiam - rosa