Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jak rozciagnac jeans?

• Autor: Shanna Data: 2007-06-11 10:56:46

Witajcie.
    Dostalam niedawno od meza w prezencie sliczna spodniczke. Rozmiar sie zgadza, wszysko pasuje. Mam tylko maly klopot. Spodniczka jest dla mnie ciut za ciasna w biodrach. Moge w niej chodzic, ale jak usiade, to po chwili czuje sie, jakbym siedziala w jakims pancerzu. Nie chcialabym robic przykrosci mezowi, wiec pomyslalam ze moze sa jakies domowe sposoby na to, zeby szybko rozciagnac jeans. Prosze o jakies rady.
    Shanna.

• Autor: aga1 Data: 2007-06-11 11:53:24

Witaj!Ja miałam podobny problem tyle,że ze spodniami i u mnie wystarczyło po praniu jak były jeszcze mokre troszke ponaciągac,pomoglo.
    Może jednak ktos ma lepszy pomysł,chętnie wypróbuję!Pozdrawiam!

• Autor: madziorek Data: 2007-06-11 12:10:14

Powiem szczerze,ze tez mialam taki problem ze spodniami.Probowalam je rozciagac heheh,ale to na nic.Tez biodra :( Szczerze mowiac nie pozostaje nic innego jak gimnastyka i spodniaczka bedzie jak ulal. Powodzenia i pozdrawiam madziorek

• Autor: bahus Data: 2007-06-11 13:51:47

Moja rada to dietka
    Bahus

• Autor: Shanna Data: 2007-06-11 14:04:40

schudne wszedzie ale nie w biodrach ;) na szczescie chyba juz wiem co z ta spodniczka zrobic ;-)

• Autor: ata Data: 2007-06-11 14:18:52

Shanna,pozostają tylko ćwiczenia,albo możesz zrobić efektowne dziury-teraz sa na czasie hehehe..Pozdrawiam

• Autor: Rosa Data: 2007-06-11 14:31:11

myślę ,że jansu nie rozciągniesz po po każdym praniu on raczej troche się kurczy a nie rozciąga ,pozdrawiam - rosa

Przejdź do pełnej wersji serwisu