Agnieszka,twoją córcię widziałam na zdjęciach z waszych wycieczek,Leszczynko-twoją widzę teraz...Śliczne rosną nam panienki.Pozdrawiamy i ściskamy mocno.
minczin1 i leszczynko --- "fajniaste" te wasze córeczki !! Jedna z oczkami - jak Ave pisała - niezapominajki a druga z oczkami jak węgielki !! Niech zdrowo Wam rosna na pocieche !! Pozdrawiam - Elek
... no to będzie mogła później ta Twoja Igusia śmiało powiedzieć ,że jest uzależniona od WuŻet dzieki mamie !!!!!!!!!!!!! Niech i Twoja Iga rośnie Ci zdrowo i na wielką pociechę !! Elek
Leszczynko - dzieci generalnie za szybko dorastają i się spod skrzydeł matczynych wynoszą !! Tak więc należy bardzo bacznie obserwować i uwieczniać co się da na fotkach , czy na kamerze ,zeby później mieć do czego wracać i wspominać !!
To prawda,staram sie jak moge,ale ostatnio brakuje czasu:(.Najwiekszy szal na uwiecznianie mojej corci na zdjeciach i filmie byl przez pierwszy rok zycia.Nie oznacza to,ze teraz w ogole zdjec jej nie robimy,ale napewno juz nie tak intensywnie jak wczesniej.Moze jak wrocimy do Polski bedzie lepiej,bo i dziadkowie beda pod reka (moj tato to zwariowany "fotograf":)) i tyle miejsc do pokazania naszej malej.
Igunia prezentuje kapelusz,który udziała jej ciocia(niestety,nie mama-żałuję,że nie umiem tak dziergać).Iga ma 15 miesięcy i jest wesołą dziewczynką.
Sliczna,a jakie ma ogromne oczy niebieskie!! W kapelusiku bardzo jej do twarzy!! pozdrawiam
Ot, mala modelka :)) Sliczna a kapelusik tylko dodaje urody malej Igusi.
Wielko i niebieskooka mała slicznotka. Gratuluje córeczki.
Piękna córa:) Pozdrawiam.
ja też pierwsze co powiedziałam zobaczywszy zdjęcie to -jakie piękne duże oczy!
Śliczna dziewczynka-gratuluję i pozdrawiam
Sliczna dziewczynka i piekne ma imie . Pozdrowienia dla Igusi ...
Ma przepiękne niebieskie oczy - taaakie ogromne!!!! Cudna dziewczynka - kapelusik dodaje jej uroku!!!! Pozdrawiam!!!!
Igunia dziękuje wzystkim za pochwały i przesyła wieeelkieee buziaki.
Śliczna, ja mam córeczkę w podobnym wieku (14 m-cy) i niezły z niej urwisek
Agnieszka,twoją córcię widziałam na zdjęciach z waszych wycieczek,Leszczynko-twoją widzę teraz...Śliczne rosną nam panienki.Pozdrawiamy i ściskamy mocno.
Pozdrowienia od jej imienniczki,ktora w lipcu skonczy 2 latka:).Widze,ze Twojej corci tez ciezko zrobic zdjecie tak jak mojej,taki z niej zywczyk:):).
Leszczynko-twoją widzę teraz...Śliczne rosną nam panienki.Pozdrawiamy i ściskamy mocno.A z robieniem zdjęć to rzeczywiście ciężko.
Śliczna dziewczynka i te ogromne niebieskie oczęta, Królewna Niezapominajka
Jeszcze tak nie nazywałam swojej córeczki.Pięknie!!!Dziękujemy i pozdrawiamy.
minczin1 i leszczynko --- "fajniaste" te wasze córeczki !!
Jedna z oczkami - jak Ave pisała - niezapominajki a druga z oczkami jak węgielki !!
Niech zdrowo Wam rosna na pocieche !!
Pozdrawiam - Elek
Dziekuje Elu,moja Igusia rosnie jak dotad zdrowo i jak na drozdzach (i jak dla mnie troche za szybko:().Pozdrawiam.
A oto i moja Iga, za pare dni skonczy 7 miesiecy. I czeso zagląda z mamą na strone WŻ. Pozdrawiamy!!
... no to będzie mogła później ta Twoja Igusia śmiało powiedzieć ,że jest uzależniona od WuŻet dzieki mamie !!!!!!!!!!!!!
Niech i Twoja Iga rośnie Ci zdrowo i na wielką pociechę !! Elek
A to ci dopiero slodki maluch i jaki radosny:).Pozdrawiamy cieplutko:).
Leszczynko - dzieci generalnie za szybko dorastają i się spod skrzydeł matczynych wynoszą !!
Tak więc należy bardzo bacznie obserwować i uwieczniać co się da na fotkach ,
czy na kamerze ,zeby później mieć do czego wracać i wspominać !!
Elek
Śliczne macie te dzieciaczki...gratuluję !
Eleczku masz świętą rację .Więc dzięki Tobie byliśmy wczoraj na spacerze po okolicy.Iga oczywiście w roli głównej.
Wzuszające... szczególnie Iga zmagająca się z przyrodą Piekny spacerek i wspaniała pamiątka.
To prawda,staram sie jak moge,ale ostatnio brakuje czasu:(.Najwiekszy szal na uwiecznianie mojej corci na zdjeciach i filmie byl przez pierwszy rok zycia.Nie oznacza to,ze teraz w ogole zdjec jej nie robimy,ale napewno juz nie tak intensywnie jak wczesniej.Moze jak wrocimy do Polski bedzie lepiej,bo i dziadkowie beda pod reka (moj tato to zwariowany "fotograf":)) i tyle miejsc do pokazania naszej malej.
dzidzia słodka a kapelusik prześliczny. moje talenty
w robieniu na drutach niestety równają się zeru.