Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Jak sobie przypomnę...

• Autor: nonka4 Data: 2007-06-12 09:24:56

teraz to ogarnia mnie śmiech, ale ok 1,5r temu to mi do śmiechu nie było,kiedy moja córka sama odrobiła zadanie domowe( w połowie I klasy)

• Autor: Mareek Data: 2007-06-12 10:49:07

W pierwszej klasie pisze się wszystko tzn.różne gupstwa .
    Mama dotychczas śmieje się kiedy przypomni moją pisownię z kl. I
    Moja wychowawczyni w podstawówce mówiła ,że teraz od razu są zbyt duże wymagania i dziecko nie jest wstanie przyswoić wszystkiego
    od razu , to musi być stopniowo.Tak było ileś lat temu, chociaz moja młodsza siostra miała inne książki i łatwiejszy materiał.

• Autor: Maciejka24 Data: 2007-06-12 10:53:20

No wiesz, jak możesz się tak czepiać dziecka. Bardzo staranny charakter pisma, mieści się w liniaturze... o co Ci chodzi??? Moja córeczka koczńczy właśnie 2 klasę podstawówki .... Podobno gdy ja uczyłam sie czytać to wygladało to tak : ul - razem - buda dla os, osa - razem - pszczoła, albo dlaczego kura piszemy przez "ó", bo wymienia się na kogut . Pozdrawiamy Was gorąco !!!

• Autor: Tekla Data: 2007-06-12 12:09:24

Ładne literki, ładnie napisane między linijkami.Nie można wymagać od takiego maluszka, aby od razu pisała poprawnie.Dorośli mają kłopoty a co dopiero dziecko rozpoczynające naukę. Proponuję zostawić taką książeczkę na miłą  pamiątkę. Po latach będzie dużo śmiechu.Pozdrawiam Tekla.

• Autor: Ave Data: 2007-06-13 08:58:23

słodkie

Przejdź do pełnej wersji serwisu