Serdecznie pozdrawiam z Bydgoszczy. Mam na imię Danka.Z WZ korzystam co najmniej dwa lata i jestem tą stroną zachwycona! Nie ukrywam, że to "korzystanie" polega na bezczelnym podkradaniu przepisów, z których próbuję (z różnym skutkiem) czynić kuchenne cuda.Przyznaję się bez bicia, że ponad 30 lat małżeństwa nie przykładałam się do tej strony życia z należytą uwagą.Dopiero "buszowanie" po WZ uświadomiło mi,że można lepiej, ładniej i smaczniej.Dziękuję za wszechstronne inspiracje i motywacje do lepszego życia. Dodam, że mąż jest zachwycony poprawą domowej gastronomii, a przyjaciele uwielbiają u nas bywać.
Serdecznie pozdrawiam z Bydgoszczy. Mam na imię Danka.Z WZ korzystam co najmniej dwa lata i jestem tą stroną zachwycona! Nie ukrywam, że to "korzystanie" polega na bezczelnym podkradaniu przepisów, z których próbuję (z różnym skutkiem) czynić kuchenne cuda.Przyznaję się bez bicia, że ponad 30 lat małżeństwa nie przykładałam się do tej strony życia z należytą uwagą.Dopiero "buszowanie" po WZ uświadomiło mi,że można lepiej, ładniej i smaczniej.Dziękuję za wszechstronne inspiracje i motywacje do lepszego życia. Dodam, że mąż jest zachwycony poprawą domowej gastronomii, a przyjaciele uwielbiają u nas bywać.
hej hej Witam Ja także z Bydgoszczy jestem
Witaj ...
...
Janek
Witaj wśród miłośników WŻ !
To swietnie !!! Witaj i juz zostan z nami na zawsze :))
Witaj Danko!Widzę,że nie tylko ja odkryłam uroki gotowania troszkę później.Basia
Witaj Danusiu!
zyczę miłej zabawy i udanych smakołyków
-ata
wśród uzaleznionych żarłoków
Witaj Danusiu !!!
Witaj Danusiu w naszym gronie smakoszy ...
witaj serdecznie w naszej rodzinie
Witaj będzie nas o jedną wiecej
Witamy serdecznie w naszym gronie
Witaj imienniczko ;) milego gotowania!
witaj Danusiu i baw się z nami dobrze
Ja też Cię witam Danusiu serdecznie i pozdrawim. Mieszkam blisko Bydgoszczy.
Witaneczko !!
Baw się z nami dobrze !!
Smacznie z nami gotuj !!
Pysznie z nami piecz !!
Pozdrawiam - Elek
Witam Cię serdecznie-ja tez jestem tu nowoujawniona i uwielbiam tą stronkę:)
Witaj na WŻ !!
Smacznie z nami piecz i gotuj !!
Witaj wśród nas uzależnionych ...
Witaj Tamaryszku - fajnie, że dzieki naszej stronce wzrosły Twoje notowania w rodzince i u znajomych. Baw sie z nami dobrze i smacznie.