Przyszlo mi do glowy, ze bylaby to mozliwosc na zdjecia w przepisie... Jesli ktos z nas wykonuje jakis przepis, ktory nie posiada zdjecia... a sam moze zrobic zdjecie robionej potrawy... to zeby autor przepisu, po dostaniu i przeczytaniu komentarza dodal w nazwie przepisu, na koncu ZWK (Zdjecie wkomentarzach) .... ( np. Zupa pomidorowa ZWK ) wtedy w spisie przepisow bedzie odrazu widoczne, ze mozna interesujacy nas przepis, zobaczyc wykonany - na zdjeciu. Jak myslicie?
naprawde dobry pomysl. Nieraz dobrze jest zobaczyc sobie jak bedzie wygladal efekt koncowy, zwlaszcza jesli ktos nie ma nazbyt rozbudowanej wyobrazni. Jestem za.
Przyszlo mi do glowy, ze bylaby to mozliwosc na zdjecia w przepisie...
Jesli ktos z nas wykonuje jakis przepis, ktory nie posiada zdjecia... a sam moze zrobic zdjecie robionej potrawy... to zeby autor przepisu,
po dostaniu i przeczytaniu komentarza dodal w nazwie przepisu, na koncu ZWK (Zdjecie w komentarzach) .... ( np. Zupa pomidorowa ZWK )
wtedy w spisie przepisow bedzie odrazu widoczne, ze mozna interesujacy nas przepis, zobaczyc wykonany - na zdjeciu.
Jak myslicie?
naprawde dobry pomysl. Nieraz dobrze jest zobaczyc sobie jak bedzie wygladal efekt koncowy, zwlaszcza jesli ktos nie ma nazbyt rozbudowanej wyobrazni. Jestem za.
po raz kolejny mnie zadziwilas. swietny pomysl!!!! apel do wszystkich - zmieniamy nazwy!!!!
superowy pomysl
Mnie też ten pomysł się podoba,bo najczęściej przeglądam przepisy ze zdjęciami.
Ciesze sie, ze Wam sie moj pomysl spodobal. ;))
Ja tez jestem za twoim pomyslem . Zawsze latwiej jest cos upiec gdy sie widzi zdiecia .
Również się przyłączam za -bardzo lubię wiedzieć co robię ,a zdjęcia sa inspirujące, pozdrawiam wszystkich - rosa
Mnie też sie ten pomysł podoba,jestem za
Wydaje mi się,że przepisy takie miałyby większe wzięcie.
Pomysł bardzo mi się podoba. Mam nadzieję, że autorzy przepisów również będą za.
Jak najbardziej jestem ZA.
jestem za i... nie przeciw
jak najbardziej jestem za, świetny pomysł!