3/06/200722:44:26‹marza020›Witam-potrzebują Waszej pomocy-szukam przepisów na ciasta dla 11 miesiecznego dziecka z dietą bezglutenowa tzn.jest uczulone na bialko mleka krowiego.Zbliża sie roczek a ja nie mam żadnego pomyslu.Niby są,ale jak spojzeć dokladnie to wszedzie jest albo ser,albo margaryna a to produkty zabronione .może ktoś z Was wie gdzie znajde takie przepisy lub posiada ja .Blagam pomóżcie
co najgorsze ten uzytkownik nie zostawil zagnych namiarow na gg lub maila... ale moze to bedzie temat i jak zagladnie ponownie przeczyta.... chyba..... ze moderatorzy maja jakis namiar... pozdrawiam
Moje dziecko było na na takiej diecie , więc mogłabym jej coś poradzić w tej sprawie .Jeśli chodzi o ciasta to osobiście kupowałam je w sklepach ze zdrową żywnością , jest tam naprawdę duży wybór .
tu wkleje wiadomosc jaka zobaczylem na czacie:
3/06/2007 22:44:26 ‹marza020› Witam-potrzebują Waszej pomocy-szukam przepisów na ciasta dla 11 miesiecznego dziecka z dietą bezglutenowa tzn.jest uczulone na bialko mleka krowiego.Zbliża sie roczek a ja nie mam żadnego pomyslu.Niby są,ale jak spojzeć dokladnie to wszedzie jest albo ser,albo margaryna a to produkty zabronione .może ktoś z Was wie gdzie znajde takie przepisy lub posiada ja .Blagam pomóżcie
co najgorsze ten uzytkownik nie zostawil zagnych namiarow na gg lub maila...
ale moze to bedzie temat i jak zagladnie ponownie przeczyta....
chyba..... ze moderatorzy maja jakis namiar...
pozdrawiam
Moje dziecko było na na takiej diecie , więc mogłabym jej coś poradzić w tej sprawie .Jeśli chodzi o ciasta to osobiście kupowałam je w sklepach ze zdrową żywnością , jest tam naprawdę duży wybór .