Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Dla Miauki...

• Autor: luckystar Data: 2007-06-14 02:04:51

Miaukus, pamietasz jak kilka dni temu rozmawialysmy na temat Twojego konkursu i wlasnie znalazlam w magazynie (chyba Elle) takie zdjecie moze to Cie cos zainspiruje.....wyglada dosc ciekawie:  Niestety nie udalo mi sie zrobic lepszego zdjecia, bo swiatlo jakos pada na prawa strone, ale mam nadzieje, ze i tak dopatrzysz sie czego trzeba.

• Autor: miauka Data: 2007-06-14 02:19:12

Lucky kochana jestes :):):):)

a tak przy okazji to mam pytanie , czy sa tam u Ciebie takie typowe florystyczne pisma ? Jak np polskie "Florum"? Jesli sa to ile kosztuja? Jak bedziesz miala moment to zerknij prosze za czym takim.
    hehehe TY mi palca a ja Ci reke ciagne :):):)

cmokkkkkkkkk

• Autor: luckystar Data: 2007-06-14 15:03:14

Stanelam przed lustrem i widze, ze rece mam jeszcze (obedwie) przy sobie :)) wiec nie jest tak zle. Mam niedaleko pracy taki sklepik z magazynami roznymi i roznistymi wiec pojde jak bede miala czas i poszperam, moze cos znajde....moze jeszcze dzis albo jutro, ale obawiam sie, ze nawet gdybym wyslala w poniedzialek to moze do Ciebie nie dojsc przed wyjazdem do Danii....Zobacze czy cos maja i postaram sie cos zrobic :))

• Autor: Janek Data: 2007-06-17 19:36:22

Walnie jak nic jeszcze jedną nagrodę jak Jej prześlesz jakieś "istruktażowe piśmidła" i do kraju nie wróci, a ja pychola prawdziwego nie dostanę, tylko wirtualne....
    Janek

• Autor: miauka Data: 2007-06-17 22:43:16

Wapno TY moje ja nic nie wygram, na 3 miejsce nie wejde ani na 5 ......jakas 14 bede  :(:(:( a pychola to TY mi daj w gosci przyjedz cmokkkkkkkkkkkkkk

• Autor: Janek Data: 2007-06-22 18:30:03

Oj... bo....... z brak wiary we własne siły... Miaukolu uważaj...

Przejdź do pełnej wersji serwisu