Kochani -ktoś tu kiedyś podał przepis na taki pasztecik-tytuł był jakoś ,,czy wiecie co to ?,, lub coś podobnego - bardzo smakowało to mojej rodzince ,teraz znów nazbierało mi się chlebka i chciałam zrobić ,ale nie mogę znaleźć przepisu - może ktoś go skopiował a może właścicielka się odezwie ,serdecznie pozdrawiam - rosa
nie to był z samego chleba ,ale były w komentarzach różne opcje -sama robiłam go z warzywami i naprawdę był dobry,ale z chęcią zaglądnę w Twój przepisik ,dziękuję i pozdrawiam -rosa
nie jestem pewna ,ale prawdopodobnie tytuł to ,,Zgadnij co to ,,autorstwa -MoniQa (wysnuwam te podejrzenia na podstawie tego,że chyba to też jej przepis był o ,,lodach z resztek,, -pozdrawiam -rosa
Kochani -ktoś tu kiedyś podał przepis na taki pasztecik-tytuł był jakoś ,,czy wiecie co to ?,, lub coś podobnego - bardzo smakowało to mojej rodzince ,teraz znów nazbierało mi się chlebka i chciałam zrobić ,ale nie mogę znaleźć przepisu - może ktoś go skopiował a może właścicielka się odezwie ,serdecznie pozdrawiam - rosa
napisz cos więcej, czy był z dodatkiem mięsa czy z samego chleba, bo jak z mięsem mielonym i żółtym serem / taki przekładaniec/, to mój Czarmuszek.
nie to był z samego chleba ,ale były w komentarzach różne opcje -sama robiłam go z warzywami i naprawdę był dobry,ale z chęcią zaglądnę w Twój przepisik ,dziękuję i pozdrawiam -rosa
chyba wiem o czym mówisz ,ale nie mam niestety tego przepisu-czy nie był on przypadkiem autorstwa Młodej?Żeby chociaż tytuł znać dokładnie;(
nie jestem pewna ,ale prawdopodobnie tytuł to ,,Zgadnij co to ,,autorstwa -MoniQa (wysnuwam te podejrzenia na podstawie tego,że chyba to też jej przepis był o ,,lodach z resztek,, -pozdrawiam -rosa
Masz rację -to przepis Moniqi! (Moniczko wybacz pomyłkę )))
Oto on:
http://66.102.9.104/search?q=cache:jwdarmfpMTAJ:wielkiezarcie.com/przepis_do_druku.php%3Fid%3D25523+site:wielkiezarcie.com+wielkie+%C5%BCarcie+zgadnij+co+to&hl=pl&ct=clnk&cd=7&gl=pl
pozdrawiam serdecznie!
a i lody z resztek- http://66.102.9.104/search?q=cache:pEO6mBZpjqEJ:wielkiezarcie.com/przepis_do_druku.php%3Fid%3D25496+site:wielkiezarcie.com+wielkie+%C5%BCarcie+lody+z+resztek&hl=pl&ct=clnk&cd=4&gl=pl ;))))
Skorzystałam i wydrukowałam sobie.Był w ulubionych i czekał na zrobienie.Dzięki Tobie znowu ma szansę.Basia
Sweetya - dzięki serdeczne ,właśnie o ten przepisik mi chodziło,ale po awarii nie został on wznowiony, pozdrawiam - rosa