Nigdy nie ciagnelo mnie do kuchni - ewentualnie zeby cos szybko upichcic lub po prostu wyjac to czy tamto z lodowki albo szafki Jednak pewnego dnia zostalam rzucona na gleboka wode - w sumie to sama sie rzucilam i od tego czasu gotuje dla dwoch osob. Efekty moich eksperymentow ocenia moj Narzeczony - a musze przyznac, ze to dla mnie dosc trudne zadanie. On uwielbia mieso, a ja przez pewien czas nie moglam go wogole przelknac... Wasze przepisy pomagaly mi i nadal pomagaja w tych kuchennych zmaganiach Dzieki!!!
Dziekuje za tak mile przyjecie!! Musze sie przyznac, ze zagladam tu juz od ponad pol roku, ale dopiero teraz postanowilam sama tez cos wniesc do tego zbioru przepisow
Nigdy nie ciagnelo mnie do kuchni - ewentualnie zeby cos szybko upichcic lub po prostu wyjac to czy tamto z lodowki albo szafki
i od tego czasu gotuje dla dwoch osob.
Dzieki!!!
Jednak pewnego dnia zostalam rzucona na gleboka wode - w sumie to sama sie rzucilam
Efekty moich eksperymentow ocenia moj Narzeczony - a musze przyznac, ze to dla mnie dosc trudne zadanie. On uwielbia mieso, a ja przez pewien czas nie moglam go wogole przelknac...
Wasze przepisy pomagaly mi i nadal pomagaja w tych kuchennych zmaganiach
Witaj serdecznie w naszym „ żarłocznym” gronie
Witaj serdecznie .Na ta strone bedzie cie ciagnelo ,na pewno . Super ludzie i przepyszne jedzonko ...monika
Witaj w naszym gronie i czuj się jak u siebie -zosia
Witaj, mnie też kiedyś nie ciągnęło do kuchni teraz jednak mnie wciągnęło na amen!!! ;)))
Witaj,gotuj smacznie.Pamiętaj przez żołądek do serca.
Witaj !! no i ...samych udanych eksperymentów kulinarnych!!!
Tym bardziej witaj i dobrze z nami gotuj!
Witaj wśród uzależnionych i dobrze z nami sie baw !!
Pozdrawiam - Elek
Dziekuje za tak mile przyjecie!!
Musze sie przyznac, ze zagladam tu juz od ponad pol roku, ale dopiero teraz postanowilam sama tez cos wniesc do tego zbioru przepisow
Clover - fajnie, że się "ujawniłaś" - gotuj z nami , gadaj, i baw się co najmniej tak dobrze jak do tej pory
witaj w rodzinie -tu napewno znajdziesz wiele inspiracji
Witaj!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!