Chciałbym się przywitać mam na imię Kewinek obecnie mam 2 i pół roku a tak wyglądałem jak się urodziłem: mam 1 dzień ciagle byłem głodny i śpiący a to ja po miesiącu uwielbiam się kapać i nigdy nie płaczę tak słodko spałem jak rodzice przynieśli mnie z koścółka po chrzcie jestem już bardzo mądry wiem do czego służą paluszki tatuś chciałby żebym już był samodzielny chyba oszalał! a to moja babcia Mery sam już siedzę i nawet się tulam kotek ze shreka się kryje przy moim spojrzeniu uczę sie rozpoznawać roślinki w ogrodzie babci zrobiła się ze mnie mała Zosia pucusia wszędzie mnie pełno i sieję zniszczenie jestem okropny chichotek a to ja na moich pierwszych urodzinach moje zainteresowania to sport i motoryzacja a to moi rodzice tata Mariusz i mama Ola mam ma świra na punkcie fotografi, wszelkiej roslinności oraz gotowania a tak mama chciała mnie posłać do taty jak wyjechał do Irlandii moja pierwsza Wielkanoc oraz Wigilia a taka była pogoda jak się urodziłem ogród mojej babci zimą i na tej fotografii skończę na dziś c.d.n pozdrawiam
Elek w którymś wątku wspomniała, jak szybko leci czas, a zdjecia są taką dokumentacja ulotnych chwil, Ty bedziesz miała co wspomniać, jak twój synek 1,80 m wzrostu, (albo wiekszy ) żonaty, dzieciaty, wyfrunie z domu i będzie do Ciebie wpadał na wspominki... Cieszcie się tymi chwilami teraz i ... w przyszłości. Zdjecia SUPER. Ewa
Chciałbym się przywitać mam na imię Kewinek obecnie mam 2 i pół roku a tak wyglądałem jak się urodziłem:
mam 1 dzień ciagle byłem głodny i śpiący
a to ja po miesiącu uwielbiam się kapać i nigdy nie płaczę
tak słodko spałem jak rodzice przynieśli mnie z koścółka po chrzcie
jestem już bardzo mądry wiem do czego służą paluszki
tatuś chciałby żebym już był samodzielny chyba oszalał!
a to moja babcia Mery
sam już siedzę i nawet się tulam
kotek ze shreka się kryje przy moim spojrzeniu
uczę sie rozpoznawać roślinki w ogrodzie babci
zrobiła się ze mnie mała Zosia pucusia
wszędzie mnie pełno i sieję zniszczenie
jestem okropny chichotek
a to ja na moich pierwszych urodzinach
moje zainteresowania to sport
i motoryzacja
a to moi rodzice tata Mariusz i mama Ola
mam ma świra na punkcie fotografi, wszelkiej roslinności oraz gotowania
a tak mama chciała mnie posłać do taty jak wyjechał do Irlandii
moja pierwsza Wielkanoc
oraz Wigilia
a taka była pogoda jak się urodziłem
ogród mojej babci zimą
i na tej fotografii skończę na dziś c.d.n pozdrawiam
Ladne zdjecia i fajnie sie oglada. Widac ze szczesliwa jestescie rodzinka.
Pozdrawiam
Naprawdę super zdjęcia sma bym chciała umieć takie zrobić mojemu synkowi gratuluje talentu i synusia!!!!
Pięknie zdjęcia i śliczny Dzidziuś. Gratuluję
Olu , zdiecia super wykonane . Synek sliczny i jak szybko rosnie ( na zdieciach) .
Ale piekna pamiatka bedzie ... pozdrawiam monika
Elek w którymś wątku wspomniała, jak szybko leci czas, a zdjecia są taką dokumentacja ulotnych chwil, Ty bedziesz miała co wspomniać, jak twój synek 1,80 m wzrostu, (albo wiekszy ) żonaty, dzieciaty, wyfrunie z domu i będzie do Ciebie wpadał na wspominki... Cieszcie się tymi chwilami teraz i ... w przyszłości. Zdjecia SUPER.
Ewa
Bardzo fajne zdjęcia.No a synuś przeuroczy !!
Super chłopak i super fajne zdjęcia - będzie miał co oglądać jak podrośnie! A ile mama jeszcze zdąży zrobić.... Pozdrawiam
sliczny chlopczyk:))) Olu podalam ci w moim watku linki do rameczek o ktore prosilas:)
Pozd.
Joanna.
Bardzo ci dziękuję za te linki, jak tylko bede miała chwilke czasu to spróbuje to opanować. Podrawiam ciebie i twoją dzidzię