Witam wszystkich bardzo serdecznie i podrawiam z dziś zalanej i mokrej Irlandii. Mam nadzieję że mnie pamiętacie bo moje stare logo brzmi alexcherry ale po wielkiej awarii musiałam sie na nowo logować innym hasłem i nazwą bo stara nie funkcjonowała. Nie ma juz tez moich przepisów. Więc jak tylko czas mi pozwoli to postaram ię je na nowo wkleić pa pa
Ponownie witam Ciebie ! Ja mam skopiowane Twoje przepisy ( chyba mam ich osiem ) JAk tylko będziesz chciała , to odezwij się do mnie ( kontakty podane w moich ustawieniach ) Pozdrawiam - Elek
Olu - a gdzie mam Ci te przepisy przesłać ? jak nie podajesz żadnych na siebie namiarów. Ja mam podane w swoich ustawieniach - tam sie do mnie odezwij albo na gg albo na poczte- jak nie chcesz tu podawać :) Chętnie Ci prześle te Twoje przepisy !! :)))))))))) pozdrawiam - Elek
Witam wszystkich bardzo serdecznie i podrawiam z dziś zalanej i mokrej Irlandii. Mam nadzieję że mnie pamiętacie bo moje stare logo brzmi alexcherry ale po wielkiej awarii musiałam sie na nowo logować innym hasłem i nazwą bo stara nie funkcjonowała. Nie ma juz tez moich przepisów. Więc jak tylko czas mi pozwoli to postaram ię je na nowo wkleić pa pa
Witam serdecznie i ciesze sie ze znowu jestes z nami ...
czesc i witaj serdecznie po wielkiej awarii.mamy nadzieje,ze juz bedziesz z nami. pozdrawiam madziorek.
Witaj ponownie
witaj znowu :)) fajnie ze jesteś , pozdrawiam cieplutko Magda
Witaj !! a u nas w kraju(przynajmniej w moim regionie)dzis było upalnie ,więc pozdrawiam Cię gorąco !!
Witaj wśród uzależnionych.
Ponownie witam Ciebie !
Elek
Ja mam skopiowane Twoje przepisy ( chyba mam ich osiem )
JAk tylko będziesz chciała , to odezwij się do mnie ( kontakty podane w moich ustawieniach )
Pozdrawiam -
Elek jak będziesz miała chwilkę to prześlij mi te przepisy. Bardzo cię proszę, bo nie miałam ich nigdzie skopiowanaych. Ola
Olu - a gdzie mam Ci te przepisy przesłać ? jak nie podajesz żadnych na siebie namiarów.
Ja mam podane w swoich ustawieniach - tam sie do mnie odezwij albo na gg albo na poczte- jak nie chcesz tu podawać :)
Chętnie Ci prześle te Twoje przepisy !! :))))))))))
pozdrawiam - Elek
Prepraszam juz sie poprawiam.
Może uda Ci się odzyskac część swoich przepisów. Pozdrawiam. Ave
witaj ponownie
Witaj ponownie!!!!!
Witaj! Ja też mieszkam w Irlandii. WŻ jest najlepszą ksiazką kucharską na obczyznie. Prawda???
To super jest nas już 3 osoby które korzystają z tej stronki. WŻ to moja obsesja. Pozdrawiam Ola
Bardzo dziękuje za powitanie na nowo mam nadziję że jakoś się wtopię w tłum. Pozdrawiam Ola
Ola, Ty się nie wtapiaj w tłum tylko przeciwnie Błyszcz z Daleka
...Pozdrawiam