Forum

Gawędy o jedzeniu

predstaw się?

• Autor: Ola1979 Data: 2007-06-14 20:13:46

A moe stworyć takie miejsce gdzie każdy kto chce bedzie mógł się przedstawić napisać coś o sobie swoim hobby itp.. Co o tym sądzicie?

• Autor: monia00 Data: 2007-06-14 20:39:11

Olu taki watek byl calkiem niedawno . Proponuje sie dopisac ...http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=100376&post=100376&offset=60

• Autor: monia00 Data: 2007-06-14 20:41:38

Tytul "poznajmy sie od nowa " ... niestety nie umiem wstawic na niebiesko . Moze ktos pomoze ...

• Autor: Magdal Data: 2007-06-14 20:56:24

Na niebiesko http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=100376&post=100455

• Autor: luckystar Data: 2007-06-14 21:11:20

Kazdy z uzytkownikow tez ma swoja strone, nazywa sie Moje Ustawienia i tam mozesz sobie pisac o sobie co chcesz jak rowniez wlkejac zdjecia :))

• Autor: Ola1979 Data: 2007-06-14 22:48:57

diękuję za podpowiedz bo niestety nie jestem na bieżąco. podrawiam

• Autor: Janek Data: 2007-06-22 19:39:42

Użytkownik Ola1979 napisał w wiadomości:
    > A moe stworyć takie miejsce gdzie każdy kto chce bedzie mógł się przedstawić
    > napisać coś o sobie swoim hobby itp.. Co o tym sądzicie?

Pomimo, że Lucystar już wskazała Ci sposób "przedstawienia siebie" spytam się: czy wpisałaś cokolwiek w "ustawieniach" ...a jest tam taka pozycja
    "Kilka słów o sobie"
    Jakoś dziwnie, większość(!) omija tą pozycję, by potem na forum  ...rozpisywać się..ale to ginie w ilości wątków. Natomiast wpisane w odpowiednim miejscu tj. w "wizytówce"(jak nazywam ustawienia), pozostaje i razie konieczności przypomnienia sobie "harakterystyki" rozmówcy (np. na czacie lub GG ...szybko możemy sobie "uwidocznić" interlokutorkę/a . Wystarczy wówczas kliknąć na nicka rozmówcy i pokaże nam się "Strona użytkownika ..." ...Co innego na forum dodać coś do "wizytówki" ...ale na innej zasadzie...
    Rozumiem, że każdy ma prawo do zachowania swoich "namiarów" i danych tych podstawowych w tajemnicy ale proponowanie jednoczesnie "obnażania się" przy anonimowości w "wizytówce" jest...niekonsekwencją (delikatnie mówiąc).
    Nie mówiąc o tym, że nie podajemy swojej poczty czy GG ale po jakimś czasie, potrzebujemy czegoś; np.przepisu (patrz >>. truskawki) podajemy i e-ila i GG ...nie śmieszy to Was.
    Pozdrawiam
    Janek

• Autor: jasia Data: 2007-06-23 00:36:56

oj śmieszy , śmieszy,
    czasami ktoś pisze " w moich stronach tego, czy owego nie ma"
    ktos inny odpisuje  - " a u mnie jest"
    ale , za cholerę nie wiem gdzie nie ma , a gdzie jest?
    Bo oczywiście nie podadzą gdzie mieszkają, nawet czy mieszkają w Polsce...
    W ustawieniach ...miejsce zamieszkania - " utajnione"...
    ja rozumie, utajnic gg, albo adres meilowy...( i tu taż masz rację, że w postach niektórzy podają)
    ale miejsce zamieszkania?

pozdro jasia z Polic

• Autor: małgoska Data: 2007-06-24 14:19:17

masz absolutną rację Janku ( a swoją droga wszystkiego najlepszego) gdyby tak wpłynąc na wszystkich aby "obnażyli się" w ustawieniach byloby to niezwykle fajne bo jak milo czasem wymieniajac sie z kims pogladami na forum lub rozmawiajac na czacie skoczyc szybciutko do ustawien i od razu widac z kim sie rozmawia, a tak najczesciej rozpisuja sie coponiektorzy na forum a w ustwaieniach nic a przeciez trudno za kazdym razem szukac na forum....... wiatru w polu

• Autor: luckystar Data: 2007-06-26 00:01:13

Janek, masz 100% racji, czasem mam wrazenie, ze tu sami slawni ludzie na tym forum i stad takie wystepy incognito, wiesz tak jakby sie obawiali, ze jak napisza "Kalisz" to ktos przyjdzie i zapuka do drzwi......absolutnie tego nie rozumiem. Sama mam w ustawieniach podane wszystkie dane, niektore troche nieaktualne (zdjecie - oj przybylo mnie przybylo :))) ale jakos nikt nie zapukal jeszcze, nikt nie napada mnie na gg ani emailami. Jesli nawet sie zdarzy, ze ktos cos napisze to jest to tak taktowne i mile, ze zawsze odbieram te maile i wiadomosci na gg od "nieznajomych" z ogromna przyjemnoscia.
    Wiesz niby nie podajemy adresow, ale zdjecia np. dzieci to az sie mnozy a jaka taka Mama ma pewnosc, ze ktos nie czeka za rogiem przedszkola zeby porwac corcie, czy synka ???? Oj ale narobilam - teraz pewnie znikna zdjecia dzieciaczkow, a przeciez chodzi mi tylko o przyklad paradoksu...Sama wiem, ze z checia nawiazalabym kontakt z kims (jest takich 3 osoby) ale nie mam zadnych mozliwosci, bo nie ma zadnych danych .....hej trudno, zycie i tak sie potoczy dalej :))

• Autor: luckystar Data: 2007-06-26 15:18:17

Marto, zdjecie powiedzialabym jest w tym wszystkim najmniej potrzebne i wazne, no chyba, ze ktos koniecznie lubi ....ale podstawowy kontakt jest czasem konieczny.....

Przejdź do pełnej wersji serwisu