Zapał już minął? Rączki opadają? Wątki o datki daleko się cofają? Życie naprzód jak strzała leci, żaden apel o datek nie podnieci? Oczywiście przymusu tutaj nie mamy, jeśli mamy dać to z serca damy. Wszystkim pomysły się wyczerpały? Zapał minął, chęci tylko zostały? Mocne uderzenie efekt dało, już połowę potrzebnej sumy się zebrało. Na laurach chyba nie siadamy? Odpoczniemy chwilę i jeszcze dodamy? Kibice, którzy z boku WŻ stoją, niech wpłacają, o przepisy się nie boją. Każdemu darmo stronę udostępnimy, kiedy już serwer pojemny kupimy. Więc głośno cyferki sobie nucimy, zbieramy grosiki, na konto wpłacimy. 96 1140 2017 0000 4202 0656 3300
Tego nam trzeba Lajanie - przypomnienia,że temat jest wciąż aktualny a zapału musi nam wystarczyć do magicznej kwoty 8.000,00 zł. Teraz na półmetku nie możemy się poddać. Nie odkryję Nowego Lądu jeśli powiem, że zgoda buduje a niezgoda rujnuje. Dla nas priorytetową sprawą powinno być ratowanie WŻ a nie skupianie sie na nic wnoszących dyskusjach, które zamiast zjednoczyć - dzielą. Wszyscy powinniśmy sobie uświadomić, że aby WŻ mogło dalej sprawnie funkcjonować i działać zgodnie z założeniem tej strony potrzebna jest pomoc. Dla większości z nas oznacza to bywanie wśród życzliwych , przyjaznych osób, korzystanie z doświadczeń innych i wreszcie dostęp do kopalni sprawdzonych przepisów. Jeszcze raz kochani WŻ- cze ruszmy głową a raczej 'kieszenią' , bo jest taka konieczność. Myślę, że większość z nas mogłaby z czegoś zrezygnować bo w przyjazni tak to już jest, że czasem trzeba coś dać od siebie a nie tylko brać.... Zaręczam, że dawanie jest o wiele bardziej przyjemne. Kto jeszcze tego nie zrobił - proszę aby spróbował. Przyjemność i satysfakcja murowana ! Jeśli są tacy, którzy mogą powtórzyć ten gest - zachęcamy do "powtórki". Przecież musimy zebrać na nowy serwer i powiedzcie : damy radę ????? :))))))
Brawo Lajanie!!! - Piękny. Mam nadzieje,ze ludziska nie będa tacy obojetni, i przyłącza się do zakupu nowego serwera. To jest naprawdę sympatyczna strona,bogata w wspaniałe przepisy,porady,a najważniejsze,ze tworza ja cudowni ludzie!!!.Uważam też,że każda dyskusja powinna tylko łaczyć ludzi ,zeby każdy mógł czuć sie tutaj dobrze. -Pozdrawiam -ata
Pewnie, że DAMY RADĘ !!! Może sie to ciutek rozłozy w czasie - pierwsza fala wpłat przeszła, ale jestem pewna, że bedą nastepne, może nie tak spektakularne (szybkie), ale będą napewno. Dzieki Lajanie za przypominanie wszystkim o takiej potrzebie wpłat. Doping napewno sie przyda.
Moja druga ,,rata" poszła wczoraj, nie wiem jak szybko bedzie więcej... ale jestem dobrej myśli, wszystkim Nam bardzo zależy i dlatego na pewno sie uda! Pozdrowienia dla Was wszystkich!!!
Ja czekam na zaskórniaczka.jak dostane wpłacę ,z pensji nie dam rady, ledwo dociągam do kolejnej pensji.zapowiedzieli,że cos dostaniemy więc na pewno dorzucę parę groszy
Pierwszą ratę wpłaciłam tak szybko jak tylko mogłam. Z kolejną (a na pewno będzie) muszę poczekac aż były pracodawca wyrówna mi wynagrodzenie. Niestety nie chce się pospieszyc i ma już miesiąc opóźnienia. Pozdrawiam wszystkich miłośników Wielkiego Żarcia i gorąco zachęcam do dokonywania wpłat.
Zapał już minął? Rączki opadają?
Wątki o datki daleko się cofają?
Życie naprzód jak strzała leci,
żaden apel o datek nie podnieci?
Oczywiście przymusu tutaj nie mamy,
jeśli mamy dać to z serca damy.
Wszystkim pomysły się wyczerpały?
Zapał minął, chęci tylko zostały?
Mocne uderzenie efekt dało,
już połowę potrzebnej sumy się zebrało.
Na laurach chyba nie siadamy?
Odpoczniemy chwilę i jeszcze dodamy?
Kibice, którzy z boku WŻ stoją,
niech wpłacają, o przepisy się nie boją.
Każdemu darmo stronę udostępnimy,
kiedy już serwer pojemny kupimy.
Więc głośno cyferki sobie nucimy,
zbieramy grosiki, na konto wpłacimy.
96 1140 2017 0000 4202 0656 3300
Tego nam trzeba Lajanie - przypomnienia,że temat jest wciąż aktualny a zapału musi nam wystarczyć do magicznej kwoty 8.000,00 zł. Teraz na półmetku nie możemy się poddać. Nie odkryję Nowego Lądu jeśli powiem, że zgoda buduje a niezgoda rujnuje. Dla nas priorytetową sprawą powinno być ratowanie WŻ a nie skupianie sie na nic wnoszących dyskusjach, które zamiast zjednoczyć - dzielą. Wszyscy powinniśmy sobie uświadomić, że aby WŻ mogło dalej sprawnie funkcjonować i działać zgodnie z założeniem tej strony potrzebna jest pomoc. Dla większości z nas oznacza to bywanie wśród życzliwych , przyjaznych osób, korzystanie z doświadczeń innych i wreszcie dostęp do kopalni sprawdzonych przepisów. Jeszcze raz kochani WŻ- cze ruszmy głową a raczej 'kieszenią' , bo jest taka konieczność. Myślę, że większość z nas mogłaby z czegoś zrezygnować bo w przyjazni tak to już jest, że czasem trzeba coś dać od siebie a nie tylko brać.... Zaręczam, że dawanie jest o wiele bardziej przyjemne. Kto jeszcze tego nie zrobił - proszę aby spróbował. Przyjemność i satysfakcja murowana ! Jeśli są tacy, którzy mogą powtórzyć ten gest - zachęcamy do "powtórki". Przecież musimy zebrać na nowy serwer i powiedzcie : damy radę ????? :))))))
pieknie to alidab napisalaś :))
,
Brawo Lajanie!!! - Piękny. Mam nadzieje,ze ludziska nie będa tacy obojetni, i przyłącza się do zakupu nowego serwera. To jest naprawdę sympatyczna strona,bogata w wspaniałe przepisy,porady,a najważniejsze,ze tworza ja cudowni ludzie!!!.Uważam też,że każda dyskusja powinna tylko łaczyć ludzi ,zeby każdy mógł czuć sie tutaj dobrze. -Pozdrawiam -ata

Pewnie, że DAMY RADĘ !!!
Może sie to ciutek rozłozy w czasie - pierwsza fala wpłat przeszła, ale jestem pewna, że bedą nastepne, może nie tak spektakularne (szybkie), ale będą napewno.
Dzieki Lajanie za przypominanie wszystkim o takiej potrzebie wpłat. Doping napewno sie przyda.
super Lajanku , trzeba takiego dopingu :))
Półmetek za nami ..............:)))) Mamy 4 024 zł !!! :)))))
Moja druga ,,rata" poszła wczoraj, nie wiem jak szybko bedzie więcej...
ale jestem dobrej myśli, wszystkim Nam bardzo zależy i dlatego na pewno sie uda! Pozdrowienia dla Was wszystkich!!!
Ja czekam na zaskórniaczka.jak dostane wpłacę ,z pensji nie dam rady, ledwo dociągam do kolejnej pensji.zapowiedzieli,że cos dostaniemy więc na pewno dorzucę parę groszy
Pierwszą ratę wpłaciłam tak szybko jak tylko mogłam. Z kolejną (a na pewno będzie) muszę poczekac aż były pracodawca wyrówna mi wynagrodzenie. Niestety nie chce się pospieszyc i ma już miesiąc opóźnienia. Pozdrawiam wszystkich miłośników Wielkiego Żarcia i gorąco zachęcam do dokonywania wpłat.