Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Rączki opadają?

• Autor: lajan Data: 2007-06-15 05:47:07

Zapał już minął? Rączki opadają?
    Wątki o datki daleko się cofają?
    Życie naprzód jak strzała leci,
    żaden apel o datek nie podnieci?
    Oczywiście przymusu tutaj nie mamy,
    jeśli mamy dać to z serca damy.
    Wszystkim pomysły się wyczerpały?
    Zapał minął, chęci tylko zostały?
    Mocne uderzenie efekt dało,
    już połowę potrzebnej sumy się zebrało.
    Na laurach chyba nie siadamy?
    Odpoczniemy chwilę i jeszcze dodamy?
    Kibice, którzy z boku WŻ stoją,
    niech wpłacają, o przepisy się nie boją.
    Każdemu darmo stronę udostępnimy,
    kiedy już serwer pojemny kupimy.
    Więc głośno cyferki sobie nucimy,
    zbieramy grosiki, na konto wpłacimy.
    96 1140 2017 0000 4202 0656 3300

• Autor: alidab Data: 2007-06-15 09:04:10

Tego nam trzeba Lajanie - przypomnienia,że temat jest wciąż aktualny a zapału musi nam wystarczyć do magicznej kwoty 8.000,00 zł. Teraz na półmetku nie możemy się poddać. Nie odkryję Nowego Lądu jeśli powiem, że zgoda buduje a niezgoda rujnuje. Dla nas priorytetową sprawą powinno być ratowanie WŻ a nie skupianie sie na nic wnoszących dyskusjach, które zamiast zjednoczyć - dzielą. Wszyscy powinniśmy sobie uświadomić, że aby WŻ mogło dalej sprawnie funkcjonować i działać zgodnie z założeniem tej strony potrzebna jest pomoc.  Dla większości z nas oznacza to bywanie wśród życzliwych , przyjaznych osób, korzystanie z doświadczeń innych i wreszcie dostęp do kopalni sprawdzonych przepisów. Jeszcze raz kochani WŻ- cze ruszmy głową a raczej 'kieszenią' , bo jest taka konieczność. Myślę, że większość z nas mogłaby z czegoś zrezygnować bo w przyjazni tak to już jest, że czasem trzeba coś dać od siebie a nie tylko brać.... Zaręczam, że dawanie jest o wiele bardziej przyjemne. Kto jeszcze tego nie zrobił - proszę aby spróbował. Przyjemność i satysfakcja murowana !  Jeśli są tacy, którzy mogą powtórzyć ten gest - zachęcamy do "powtórki". Przecież musimy zebrać na nowy serwer i powiedzcie : damy radę ?????  :))))))

• Autor: makusia Data: 2007-06-15 10:34:54

pieknie to alidab napisalaś :)) ,

• Autor: ata Data: 2007-06-15 11:30:56

Brawo Lajanie!!! - Piękny. Mam nadzieje,ze ludziska nie będa tacy obojetni, i przyłącza się do zakupu nowego serwera. To jest naprawdę sympatyczna strona,bogata w wspaniałe przepisy,porady,a najważniejsze,ze tworza ja cudowni ludzie!!!.Uważam też,że każda dyskusja powinna tylko łaczyć ludzi ,zeby każdy mógł czuć sie tutaj dobrze. -Pozdrawiam -ata

• Autor: Ave Data: 2007-06-15 11:35:13

Pewnie, że DAMY RADĘ !!!
    Może sie to ciutek rozłozy w czasie - pierwsza fala wpłat przeszła, ale jestem pewna, że bedą nastepne, może nie tak spektakularne (szybkie), ale będą napewno.
    Dzieki Lajanie za przypominanie wszystkim o takiej potrzebie wpłat. Doping napewno sie przyda.

• Autor: makusia Data: 2007-06-15 10:35:21

super Lajanku , trzeba takiego dopingu :))

• Autor: alidab Data: 2007-06-15 12:44:44

Półmetek za nami ..............:))))   Mamy 4 024 zł !!!  :)))))

• Autor: appetita Data: 2007-06-15 18:30:30

Moja druga ,,rata" poszła wczoraj, nie wiem jak szybko bedzie więcej... ale jestem dobrej myśli, wszystkim Nam bardzo zależy i dlatego na pewno sie uda! Pozdrowienia dla Was wszystkich!!!

• Autor: bea39 Data: 2007-06-15 19:29:19

Ja czekam na zaskórniaczka.jak dostane wpłacę ,z pensji nie dam rady, ledwo dociągam do kolejnej pensji.zapowiedzieli,że cos dostaniemy więc na pewno dorzucę parę groszy

• Autor: Krystyna911 Data: 2007-06-16 07:39:22

Pierwszą ratę wpłaciłam tak szybko jak tylko mogłam. Z kolejną (a na pewno będzie) muszę poczekac aż były pracodawca wyrówna mi wynagrodzenie. Niestety nie chce się pospieszyc i ma już miesiąc opóźnienia. Pozdrawiam wszystkich miłośników Wielkiego Żarcia i gorąco zachęcam do dokonywania wpłat.

Przejdź do pełnej wersji serwisu