witam wszystkich :) Chcialam tylko napisac ze znowu jestem z Wami.Tzn caly czas bylam ale od pewnego czasu( chyba jak zaczelo cos sie dziac z ta stronka,jak byly problemy) to nie moglam w ogole sie zalogowac.i hasloi login ktory wpisywalam nic nie dalo...;/ nie wiem czego tak.przez to moje przepisy sie skasowaly itp....no trudno...ale caly czas bylam tu i czytalam.Teraz od nowa zalozylam konto.Bylam sugar teraz jestem sugar 88.moze ktos mnie pamieta?moze nie za duzo sie udzielalam ale bylam tu bardzo czesto.Ta strona jest moim zdaniem najlepsza( jesli chodzi o tematyke) dlatego nie odeszlam ale wrocilam:) Pozdrawiam :)
Witam ponownie i smacznie pozdrawiam ! Myslę ,że uda się i Tobie w cudowny sposób odzyskać przepisy !! Myślę też ,że teraz - jak tak wspólnie wspieramy stonkę naszą kochaną - to juz takich przykrych niespodzianek nie bedzie !!! - Elek
witam wszystkich :)
Chcialam tylko napisac ze znowu jestem z Wami.Tzn caly czas bylam ale od pewnego czasu( chyba jak zaczelo cos sie dziac z ta stronka,jak byly problemy) to nie moglam w ogole sie zalogowac.i hasloi login ktory wpisywalam nic nie dalo...;/ nie wiem czego tak.przez to moje przepisy sie skasowaly itp....no trudno...ale caly czas bylam tu i czytalam.Teraz od nowa zalozylam konto.Bylam sugar teraz jestem sugar 88.moze ktos mnie pamieta?moze nie za duzo sie udzielalam ale bylam tu bardzo czesto.Ta strona jest moim zdaniem najlepsza( jesli chodzi o tematyke) dlatego nie odeszlam ale wrocilam:)
Pozdrawiam :)
Bardzo dobrze zrobiłaś.Wiesz co dobre.Witamy ponownie i pozdrawiam!!!
Witam ponownie i smacznie pozdrawiam !
Myslę ,że uda się i Tobie w cudowny sposób odzyskać przepisy !!
Myślę też ,że teraz - jak tak wspólnie wspieramy stonkę naszą kochaną
- to juz takich przykrych niespodzianek nie bedzie !!! - Elek
sugar pewnie,że cie pamiętamy! ;)))
witaj sugar , fajnie ze jesteś :))
Witaj Sugar
cieszymy się, że jestes z nami. Baw sie dobrze i korzystaj z uzależnienia od tej stronki. :)))
pamietamy, pamietamy....przynajmniej ja pamietam :)) i ciesze sie ze wrocilas i chcesz pozostac :))
Miło,że zostałaś.
Jestem znad morza,więc pozwolę sobie na marynarskie powiedzonko;tylko szczury uciekają z tonącego okrętu.
Basia
Witamy ponownie i cieszymy sie ze znowu jestes z nami ...
Ja miałam ten sam problem i tak jak ty się nie poddałam. fajnie że znowu jesteś wśród nas!
Witaj, witaj ponownie.
witaj ponownie -miło że się nie zniechęciłas
Witaj po awarii!!!!
Wiec witaj ponownie !!!