Kupiłam kilogram skórek z kurczaka,umyłam,oczysciłam z sadełka .Na kazdy nakładałm farsz (taki jak do gołabków),zwijałąm w roladki i do piekarnika na 180 i na 40 min.Posypałam przyprawa Kamis do kurczaka .I wiecie co -dla mnie BOMBA.
Wyobraztam sobie, ze to musi super smakowac!!! Tylko, ze ja u mnie nie dostane nigdzie taki "lisci kapusty...z kurczaka" hihi az Ci zazdroszcze, ze mozesz takie specyjaly zajadac! smacznego!
ja kupiłam to w sklepie firmowym zakładów drobiarskich.Myśle,że mozna dodac do tego sos pomidorowy.Mozna tez wsadzik dodać z grzybkami i mieskiem mielonym......................
Kupiłam kilogram skórek z kurczaka,umyłam,oczysciłam z sadełka .Na kazdy nakładałm farsz (taki jak do gołabków),zwijałąm w roladki i do piekarnika na 180 i na 40 min.Posypałam przyprawa Kamis do kurczaka .I wiecie co -dla mnie BOMBA.
Wrzuc to w swoje przepisy,bedzie nowosc i to Twojego autorstwa:)
Wyobraztam sobie, ze to musi super smakowac!!! Tylko, ze ja u mnie nie dostane nigdzie taki "lisci kapusty...z kurczaka" hihi az Ci zazdroszcze, ze mozesz takie specyjaly zajadac! smacznego!
super pomysł na obiad i bardzo ciekawe połączenie powinnaś to wrzucić do przepisów.
tez tak myslę , dodaj do swoich przepisów :)) mniam mniam
Hm!!!! Miodzio!!! Ale gdzie można kupić takie "opakowanie" dla farszu?!
ja kupiłam to w sklepie firmowym zakładów drobiarskich.Myśle,że mozna dodac do tego sos pomidorowy.Mozna tez wsadzik dodać z grzybkami i mieskiem mielonym......................
Ja kiedyś jadłam u koleżanki przepyszny farsz mięsny zawinięty właśnie w skórki i upieczony w piekarniku.Jadłam aż mi się uszy trzęsły.
no no -super pomysł ,muszę koniecznie wypróbować jak tylko znajdę gdzieś skórki,pozdrawiam
mnie tez sie podoba ten przepisik . czy te skorki sa potem tak dobrze spieczone i chrupiace ?
Brzmi pysznie - tylko skąd wziąć te skórki? Muszę się rozejrzeć po sklepach
Skórki sa super spieczone.Musisz tylko pamiętać,żeby zlac nadmiar wytworzonego tłuszczu.