Forum

Kuchenne porady

gołąbeczki-jedliście cos takiego?

  • Autor: eva67 Data: 2007-06-15 18:39:44

    Kupiłam kilogram skórek z kurczaka,umyłam,oczysciłam z sadełka .Na kazdy nakładałm farsz (taki jak do gołabków),zwijałąm w roladki i do piekarnika na 180 i na 40 min.Posypałam  przyprawa Kamis do kurczaka .I wiecie co -dla mnie BOMBA.

  • Autor: leszczynka Data: 2007-06-15 19:11:10

    Wrzuc to w swoje przepisy,bedzie nowosc i to Twojego autorstwa:)

  • Autor: Glumanda Data: 2007-06-15 19:18:26

    Wyobraztam sobie, ze to musi super smakowac!!! Tylko, ze ja u mnie nie dostane nigdzie taki "lisci kapusty...z kurczaka" hihi az Ci zazdroszcze, ze mozesz takie specyjaly zajadac! smacznego!

  • Autor: Ola1979 Data: 2007-06-15 19:20:10

    super pomysł na obiad i bardzo ciekawe połączenie powinnaś to wrzucić do przepisów.

  • Autor: makusia Data: 2007-06-15 19:22:57

    tez tak myslę , dodaj do swoich przepisów :)) mniam mniam

  • Autor: didloo Data: 2007-06-15 19:53:53

    Hm!!!! Miodzio!!! Ale gdzie można kupić takie "opakowanie" dla farszu?!

  • Autor: eva67 Data: 2007-06-15 21:07:20

    ja kupiłam to w sklepie firmowym zakładów drobiarskich.Myśle,że mozna dodac do tego sos pomidorowy.Mozna tez wsadzik dodać z grzybkami i mieskiem mielonym......................

  • Autor: Magdal Data: 2007-06-15 21:38:33

    Ja kiedyś jadłam u koleżanki przepyszny farsz mięsny zawinięty właśnie w skórki i upieczony w piekarniku.Jadłam aż mi się uszy trzęsły.

  • Autor: aga1 Data: 2007-06-15 22:53:40

    Niestety u nas nie ma takich skórek a szkoda bo chętnie bym spróbowała!

  • Autor: Rosa Data: 2007-06-16 08:04:47

    no no -super pomysł ,muszę koniecznie wypróbować jak tylko znajdę gdzieś skórki,pozdrawiam

  • Autor: monia00 Data: 2007-06-16 16:16:47

    mnie tez sie podoba ten przepisik . czy te skorki sa potem tak dobrze spieczone i chrupiace ?

  • Autor: gosik Data: 2007-06-16 16:25:55

    Brzmi pysznie - tylko skąd wziąć te skórki? Muszę się rozejrzeć po sklepach

  • Autor: eva67 Data: 2007-06-16 19:59:35

    Skórki sa super spieczone.Musisz tylko pamiętać,żeby zlac nadmiar wytworzonego tłuszczu.

Przejdź do pełnej wersji serwisu