Jestem nowym użytkownikiem WŻ. Prawdę mówiąc nowym - zalogowanym, bo z przepisów korzystam już od dłuższego czasu. Jestem zauroczona, nie tylko przepisami, ale i atmosferą . Według moich odczuć stanowicie wielką grupę dobrych przyjaciół. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona, a ja postaram się nie zawieść.
Witaj serdecznie ;-) Twoje zauroczenie wkrotce przemieni sie w uzaleznienie, na szczescie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Baw sie z nami dobrze i czuj sie tutaj jak u siebie w domku.
Jestem nowym użytkownikiem WŻ. Prawdę mówiąc nowym - zalogowanym, bo z przepisów korzystam już od dłuższego czasu. Jestem zauroczona, nie tylko przepisami, ale i atmosferą . Według moich odczuć stanowicie wielką grupę dobrych przyjaciół. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona, a ja postaram się nie zawieść.
Witaj serdecznie!!!
Witaj Kry,w naszej Wielkiej Kuchni ciesze sie,ze sie ujawniłaś
zycze miłej zabawy i udanych smakołyków
Witaj...
...
Janek
Witaj
Zosia
witaj i baw się dobrze:))
Witaj, przyjaciol nigdy za wiele, wiec baw sie z nami dobrze i czuj sie jak u siebie w .....kuchni :))))
Witaj wśród gotujących ;)
witaj Nowa Żarłoczna :)
Witaj serdecznie ;-) Twoje zauroczenie wkrotce przemieni sie w uzaleznienie, na szczescie w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Baw sie z nami dobrze i czuj sie tutaj jak u siebie w domku.
witaj wsrod zarloczkow ...
witaj i czuj się jak w rodzinie
Witaj wśród Wielkich Żarłoków.Basia
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!!!
Witaj w gronie żarłoków !!
Hej , hej - witaj wśród uzależnionych Żarłoczków :))))))))))))
Baw się z nami dobrze i smacznie z nami gotuj !! :))))))))))))))))
Pozdrawiam - Elek
witaj witaj tu jest fantastycznie ale i niebezpiecznie bo uzależnia to fantasyczna stronka