Moja kochana Emilcia dzis konczy juz 6 miesiecy!!!!!!! Boze jak ten czas szybko leci!!!!!! pamietam jak by to bylo dzis gdy zobaczylam dlugo wyczekiwane dwie kreseczki na tescie :)) jaka bylam w tedy szczesliwa oj bardzo szczesliwa ,a w dniu gdy juz ja trzymalam w ramionach (zaraz po porodzie) to juz nawet nie opisze mego szczescia:)))) a tak wyglada dzis moja stokrotka :)) och jak ja ja kochammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
Wszystkiego dobrego dla corci ;-) Juz duza panna z niej. I ma sliczne oczka. Zobaczysz jak szybko urosnie i jak bardzo sie zmieni przez kolejne 6 miesiecy. Pozdrawiam Shanna
Moja kochana Emilcia dzis konczy juz 6 miesiecy!!!!!!! Boze jak ten czas szybko leci!!!!!! pamietam jak by to bylo dzis gdy zobaczylam dlugo wyczekiwane dwie kreseczki na tescie :)) jaka bylam w tedy szczesliwa oj bardzo szczesliwa ,a w dniu gdy juz ja trzymalam w ramionach (zaraz po porodzie) to juz nawet nie opisze mego szczescia:))))
a tak wyglada dzis moja stokrotka :))
och jak ja ja kochammmmmmmmmm!!!!!!!!!!!
przepiekny szkrab niech ci rosnie zdrowa i pogodna :)
Wszystkiego dobrego dla corci ;-) Juz duza panna z niej. I ma sliczne oczka. Zobaczysz jak szybko urosnie i jak bardzo sie zmieni przez kolejne 6 miesiecy.
Pozdrawiam
Shanna
Same slodkosci !!!! Niech sie zdrowo chowa i rosnie !!!!
Ale slodziutka ta Emilka ... zycze jej duzo zdrowka a rodzicom pociechy z coreczki ...
Urocza ta Stokrotka.Oczko w głowie mamusi i tatusia zapewne.Zdrówka dla Emilki,a rodzicom samych radości i pogodnych chwil.Pozdrawiamy.
Moc życzeń dla Mamy i Córeczki.Mała jest urocza.Basia
dziekujemy wszystkim za mile zyczenia dla Emilki