Kochani zdradzcie co robicie o tak wczesnej godzinie ( dopiero 7 rano u was) a wy juz na WZ .Chyba nie gotujecie ? U mnie 12 w nocy i wybieram sie do spania . Pierwsza wypatrzylam Agnieszke Sz. czyli Krakow nie spi ... Kto jeszcze ?
Ja też pierwsze co robię rano, to zaglądam na WŻ, rano nie moge spac ok. 6 godz. już jestem na stronce.Dzieci śpią to mam wolny dostęp do komputera.Pozdrawiam wszystkie poranne ptaszki. Lidka.
Lidko ja rowniez ranek zaczynam od WZ i noca jak wszyscy spia to zagladam na ta strone . To jednak pozytywne uzaleznienie . Pozdrawiam rowniez wszystkie ranne ptaszki ... monika
Hej, hej dziewczynki!!! Jak to co robię? Zawsze gdy wstaję, robię kawę i maszuję z nią....do kompa!!! Zajrzę tu, zajrzę tam, a potem hop na stronę WŻ. Tak zaczynam każdy dzień. Pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki.
Ja rowniez od rana przy komputerze, ale najpierw patrze co nowego na WZ, potem jem sniadanko, dalej kawka i dopiero jak syn idzie na poranna drzemke moge sie zalogowac i poszperac ;-) Pozdrawiam Shanna
Ja tez naleze do tych co to zaczynaja i koncza dzien z WZ :))) Wczoraj ja bylam wlasnie w trakcie koncowki dnia i mialam wlaczone gg i nagle ......Lajan przeslal mi pytanie: "a ty co lozko ci schowali ????" a to tak naprawde to nie moje bylo schowane tylko Jego :))) bo u mnie bylo ok 22 czyli w Polsce ok 4tej Ale przyjemne sa takie sytuacje, zawsze milo szczegolnie dla mnie po tej stronie kaluzy, ze moge kogos spotkac na gg. Pozdrowienia dla wszystkich, kotrzy nie moga spac i zyc bez WZ :)))) maryla
Przecież muszę w nocy dostarczyć poranną prasówkę, abyście rano przy kawce miały co czytać na WŻ. Nie tylko Maryla siedzi, a Bahus to co? Również nie śpi, pilnuje stron aby w nocy posprzątać na stronach.
Nie będę oryginalna,ja też rano kawka i WŻ.Z małym wyjątkiem u mnie rano to jest 9-9.30 nigdy wcześciej. Chyba tylko jakiś kataklizm obudzi mnie i wyciągnie z łóżka wcześniej.Ale za to wieczorkiem,jak mąż około 10 zaśnie ja serwuję,czatuję i spamuję,ha ha ha jaka ja mądra się zrobiłam .ale to dzięki bywaniu na naszej stronce.
Rowniez i ja, kazdego dnia, po przebudzeniu i porannej toalecie, godzina ok. 7:20, siadam w poblizu komputera i przegladam, co, gdzie i jak. Oczywiscie WZ jest punktem obowiazkowym :) przed pojsciem spac tak samo. Wyjatek stanowia dni, kiedy nie jestem rano sama (tzn. nie ide do pracy - wtedy reszta domownikow robi jeszcze spalko) lub tez mamy jakas wizyte przez kilka dni. Pozdrawiam wszystkie inne ranne ptaszki!
Za to moze chodzisz spac z kurami?? albo jak w tym filmie polskim, w ktorym, Nalberczak opowiada jak to wstaje w nocy i wszytskie godziny dnia ma poprzestawiane :) Straszny poludniowiec jest z Ciebie Lajanie :) o 7 rano masz poludnie! hihi
Kochani zdradzcie co robicie o tak wczesnej godzinie ( dopiero 7 rano u was) a wy juz na WZ .Chyba nie gotujecie ? U mnie 12 w nocy i wybieram sie do spania .
Pierwsza wypatrzylam Agnieszke Sz. czyli Krakow nie spi ... Kto jeszcze ?
Ja też pierwsze co robię rano, to zaglądam na WŻ, rano nie moge spac ok. 6 godz. już jestem na stronce.Dzieci śpią to mam wolny dostęp do komputera.Pozdrawiam wszystkie poranne ptaszki. Lidka.
Lidko ja rowniez ranek zaczynam od WZ i noca jak wszyscy spia to zagladam na ta strone . To jednak pozytywne uzaleznienie .
Pozdrawiam rowniez wszystkie ranne ptaszki ... monika
Hej, hej dziewczynki!!!
Jak to co robię? Zawsze gdy wstaję, robię kawę i maszuję z nią....do kompa!!! Zajrzę tu, zajrzę tam, a potem hop na stronę WŻ. Tak zaczynam każdy dzień.
Pozdrawiam wszystkie ranne ptaszki.
Ja identycznie jak Alman.Pozdrawiam ranne ptaszyska.
Ja tak samo. Wstaję, robię kawę i do komputera!
hihihi-ja też zwykle robię kawke i drepczę z nią do kompa;)))
I ja tez nie śpię. Gardełko nie pozwala :)
Ja rowniez od rana przy komputerze, ale najpierw patrze co nowego na WZ, potem jem sniadanko, dalej kawka i dopiero jak syn idzie na poranna drzemke moge sie zalogowac i poszperac ;-)
Pozdrawiam
Shanna
Ja tez naleze do tych co to zaczynaja i koncza dzien z WZ :))) Wczoraj ja bylam wlasnie w trakcie koncowki dnia i mialam wlaczone gg i nagle ......Lajan przeslal mi pytanie: "a ty co lozko ci schowali ????" a to tak naprawde to nie moje bylo schowane tylko Jego :))) bo u mnie bylo ok 22 czyli w Polsce ok 4tej
Ale przyjemne sa takie sytuacje, zawsze milo szczegolnie dla mnie po tej stronie kaluzy, ze moge kogos spotkac na gg.
Pozdrowienia dla wszystkich, kotrzy nie moga spac i zyc bez WZ :)))) maryla
Przecież muszę w nocy dostarczyć poranną prasówkę, abyście rano przy kawce miały co czytać na WŻ. Nie tylko Maryla siedzi, a Bahus to co? Również nie śpi, pilnuje stron aby w nocy posprzątać na stronach.
Nie będę oryginalna,ja też rano kawka i WŻ.Z małym wyjątkiem u mnie rano to jest 9-9.30 nigdy wcześciej. Chyba tylko jakiś kataklizm obudzi mnie i wyciągnie z łóżka wcześniej.Ale za to wieczorkiem,jak mąż około 10 zaśnie ja serwuję,czatuję i spamuję,ha ha ha jaka ja mądra się zrobiłam .ale to dzięki bywaniu na naszej stronce.
Rowniez i ja, kazdego dnia, po przebudzeniu i porannej toalecie, godzina ok. 7:20, siadam w poblizu komputera i przegladam, co, gdzie i jak. Oczywiscie WZ jest punktem obowiazkowym :) przed pojsciem spac tak samo.
Wyjatek stanowia dni, kiedy nie jestem rano sama (tzn. nie ide do pracy - wtedy reszta domownikow robi jeszcze spalko) lub tez mamy jakas wizyte przez kilka dni.
Pozdrawiam wszystkie inne ranne ptaszki!
Ależ z Was poranne ptaszki, hahahahahahahahahaha to u mnie już południe.
Lajanie , ty to raczej jestes nocny marek a nie ranny ptaszek ...
Za to moze chodzisz spac z kurami??
albo jak w tym filmie polskim, w ktorym, Nalberczak opowiada jak to wstaje w nocy i wszytskie godziny dnia ma poprzestawiane :) Straszny poludniowiec jest z Ciebie Lajanie :) o 7 rano masz poludnie! hihi