Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Co o tym myslicie ??

• Autor: basiagwozd Data: 2007-06-19 10:32:27

Witam wszystkich;)
    Czy stosował ktoś z was ten preparat? http://www.farmona.pl/pl/piersi.html

• Autor: Sweetya Data: 2007-07-04 11:30:11

nie stosowałam;)))
    ale nie podobają mi się niekoniecznie mogące się pojawić-czynniki uboczne....
    Z tego co wyczytałam preparat zawiera fitohormony mające powinowactwo do estrogenów-i podobnie działające.
    Wydaje mi się ,że działanie tego preparatu jest podobne do tabletek antykoncepcyjnych(nie działa oczywiście antykoncepcyjnie-hihihi-ale u niektórych kobiet powoduje obrzmienie piersi-zupełnie jak przy stosowaniu anty-)-a co za tym idzie biust wydaje się większy optycznie i pełniejszy w odczuciu stosującej.
    Co do ujędrniania -możliwe.
    Jeśli idzie o powiększenie -nie-inaczej wszystkie kliniki chirurgii plastycznej-straciłyby klientelę....;)))
    pozdrawiam Basiu

• Autor: Dorota zza plota Data: 2007-07-04 11:51:37

Basiu biust moze i mozna w malym ale wyczowalnym subiektywnym stopniu ujedrnic ale...metoda nieoperacyjna (lub cztasem ciaza) nigdy i niczym nie da sie powiekszyc. No chyba ze ktos przejsciowe przewaznie hormonalne nabrzmiewanie biustu odbierze jako powiekszenie. Tego typu tabletki maja dzialanie wysoce polowiczne przewaznie oparte na autosugestii konsumenta. A nawet gdyby jakis tam ( jak niewielki) by efekt daly trzeba by bylo je cale zycie przyjmowac gdyz z tego co widze moga oddzialywac hormonalnie wiec odstawienie powoduje dojscie organizmu do wlasnej normy. Wierz mi tu skorka niewarta jest wyprawki.

Przejdź do pełnej wersji serwisu