Z przerażenie przeczytałam wiadomość o zagrożonej sytuacji tej strony i ... po prawie rocznej konspiracji i podglądaniu ujawniam się i chcę się dołożyć do ratowania mojego cichego pomocnika i mam nadzieję przyjaciela .WITAJCIE i przyjmijcie do grona przyjacielskich żarłoków i kuchcików .Ewa .
witam serdecznie jak to zagrożona sytuacja tej strony?????? ja sobie nie wyobrażam jak by mogło jej nie byc pozdrawiam i również dolączam do grona forumowiczów
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie do waszego grona -aż łezka mi się zakręciła w oku . Uczucie spotkania starych dobrych znajomych . Niesamowide . Jeszcze raz dziękuję i postaram się nie zawieść .Ewa
Z przerażenie przeczytałam wiadomość o zagrożonej sytuacji tej strony i ... po prawie rocznej konspiracji i podglądaniu ujawniam się i chcę się dołożyć do ratowania mojego cichego pomocnika i mam nadzieję przyjaciela .WITAJCIE i przyjmijcie do grona przyjacielskich żarłoków i kuchcików .Ewa .
Witaj w naszej Wielkiej Kuchni
baw się i gotuj z nami smacznie
-ata
witam serdecznie
jak to zagrożona sytuacja tej strony?????? ja sobie nie wyobrażam jak by mogło jej nie byc
pozdrawiam i również dolączam do grona forumowiczów
Miło,że ujawniłaś się właśnie teraz,witaj.Basia
Witaj Ewciu wśród nas
.
Też Cię witam serdecznie
Witaj Ewa ! Fajnie ze do nas dolaczylas ...

Witaj.
Milo ze do nas dolaczylas ;-)
Witam wśród uzależnionych Żarłoczków. Smacznie z nami gotuj.
Witaj serdecznie wśród nas
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie do waszego grona -aż łezka mi się zakręciła w oku . Uczucie spotkania starych dobrych znajomych . Niesamowide . Jeszcze raz dziękuję i postaram się nie zawieść .Ewa
hej hej - witaj !!!!! Suuuuuuuuper ,że jesteś !!
Im nas więcej będzie ratowało stronkę - tym szybciej stronka nasza ""stanie pewnie na nogach"" :):):)
Pozdrawiam - Elek
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!
Witaj -fajnie,ze wyszłaś z ukrycia i do nas dołączyłaś !!