Poniewaz po awarii dopisalo sie wiele osob ( i wczesniejszych uzytkownikow i nowych ) prosba jest o wpisanie tych osob do tabelki z zyczeniami . Mysle ze przyjemnie jest dostac zyczenia od tylu zyczliwych osob a tym ktorzy sa pominieci , bedzie przykro . Dziekuje ...
Monia, jeszcze raz Ci odpowiadam (poprzednim razem w tabelce urodzinowej)- Aguliny nie ma na naszym forum już od ponad roku. Od tego czasu przejęłam sprawy tabelkowe. Urodziny wpisuję w miarę moich możliwości- oprócz tabelki na WŻ jest też sporo innej pracy, a od czasu awarii serwera skumulowała się ona szczególnie... Dlatego na samej górze tabelki umieściłam moją prośbę o cierpliwość... oprócz wirtualnego życia na WŻ prowadzę normalne życie domowe i zawodowe...
Każdorazowo umieszczam datę ostatnich wprowadzanych zmian w tabelce- dziś przed południem wpisałam ostatnie 10 dni, łatwo więc sprawdzić kiedy miała miejsce ostatnia aktualizacja. Tak jak każda z zamieszczonych osób też lubię dostawać życzenia, więc rozumiem problem ;)))))))))))
Sprawdźcie, czy Wasze dane są w tabelce, jeśli przepadły wraz z awarią serwera, dopiszcie się na końcu listy, inaczej trudno będzie mi się połapać pośród czterystu już wpisanych osób... a często nowe osoby dopisują się gdzieś w środku, co znacznie utrudnia mi pracę tabelkową... Pozdrawiam.
Poniewaz po awarii dopisalo sie wiele osob ( i wczesniejszych uzytkownikow i nowych ) prosba jest o wpisanie tych osob do tabelki z zyczeniami .
Mysle ze przyjemnie jest dostac zyczenia od tylu zyczliwych osob a tym ktorzy sa pominieci , bedzie przykro .
Dziekuje ...
Monia, jeszcze raz Ci odpowiadam (poprzednim razem w tabelce urodzinowej)- Aguliny nie ma na naszym forum już od ponad roku. Od tego czasu przejęłam sprawy tabelkowe. Urodziny wpisuję w miarę moich możliwości- oprócz tabelki na WŻ jest też sporo innej pracy, a od czasu awarii serwera skumulowała się ona szczególnie... Dlatego na samej górze tabelki umieściłam moją prośbę o cierpliwość... oprócz wirtualnego życia na WŻ prowadzę normalne życie domowe i zawodowe...
Każdorazowo umieszczam datę ostatnich wprowadzanych zmian w tabelce- dziś przed południem wpisałam ostatnie 10 dni, łatwo więc sprawdzić kiedy miała miejsce ostatnia aktualizacja.
Tak jak każda z zamieszczonych osób też lubię dostawać życzenia, więc rozumiem problem ;)))))))))))
Sprawdźcie, czy Wasze dane są w tabelce, jeśli przepadły wraz z awarią serwera, dopiszcie się na końcu listy, inaczej trudno będzie mi się połapać pośród czterystu już wpisanych osób... a często nowe osoby dopisują się gdzieś w środku, co znacznie utrudnia mi pracę tabelkową...
Pozdrawiam.
Dziekuje za szybka i wyczerpujaca odpowiedz ... pozdrawiam ...monika
Till napisz proszę link do tej tabelki, bo byłam tam wpisana, ale życzeń niestety nie dostałam :( , chciałabym się na nowo wpisac :)
http://wielkiezarcie.com/forum_watek.php?id=15900&post=15900&offset=0
Dziękuję, już się wpisałam ;)
wiem:)