No nie! Czy hydraulika tu mamy? Coś nie idzie, może to przepchamy? Czy to już kres naszego marzenia? Nic już nie mamy do zrzucenia? Nikt już nas nie wspomoże? Koniec miesiąca, ma być gorzej? A może się jednak sprężymy i choć odrobinę ale dorzucimy? Nie zalogowani, nie bądźcie sobkami, jest Was dziś 540, jesteście z nami. Cóż, złotówka portfela nie zrujnuje a tutaj się zbierze, stronę podbuduje. Niech każdy dzisiaj coś wpłaci a sami zobaczycie, to się opłaci. Przepraszam, namolnie to opisuję ale za każdą wpłatę bardzo dziękuję. Zanućmy numer, który dobrze znamy, 96 1140 2017 0000 4202 0656 3300 i może jednak coś do kasy dodamy?
Lajanku, "podkładaj do pieca, podkładaj ", bo jakoś sie oziębiło troszeczkę wokół tego tematu ...:))) Ja następną ratę zgodnie z wczesniejszą deklaracją wpłacę w poniedziałek .Pozdrawiam :))
No nie! Czy hydraulika tu mamy?
Coś nie idzie, może to przepchamy?
Czy to już kres naszego marzenia?
Nic już nie mamy do zrzucenia?
Nikt już nas nie wspomoże?
Koniec miesiąca, ma być gorzej?
A może się jednak sprężymy
i choć odrobinę ale dorzucimy?
Nie zalogowani, nie bądźcie sobkami,
jest Was dziś 540, jesteście z nami.
Cóż, złotówka portfela nie zrujnuje
a tutaj się zbierze, stronę podbuduje.
Niech każdy dzisiaj coś wpłaci
a sami zobaczycie, to się opłaci.
Przepraszam, namolnie to opisuję
ale za każdą wpłatę bardzo dziękuję.
Zanućmy numer, który dobrze znamy,
96 1140 2017 0000 4202 0656 3300
i może jednak coś do kasy dodamy?
Hydraulików to Ty szukaj na francuskich stronach
Bahus
Hej Lajanku widzisz jak Twoje wiersze dzialaja ???? Juz sie licznik obudzil :)))
jak kucharz ale mam kolege hydraulika -- :) znowu wierszyk godny uwagi !!!!!
Lajanku, "podkładaj do pieca, podkładaj ", bo jakoś sie oziębiło troszeczkę wokół tego tematu ...:)))
Ja następną ratę zgodnie z wczesniejszą deklaracją wpłacę w poniedziałek .Pozdrawiam :))
Na ciebie zawsze można liczyć