prawdziwy kunszt dekoracji... tak mnie zachęciłas ze na imienimy mojej babci chyba również upiekę torcika.... pozdrawiam goraco i czekam na nastepne piekne zdjęcia
Śliczny i na pewno bardzo smaczny tort. Przy okazji przypomniałam sobie, że owoce można zanurzać w rozpuszczonych landrynkach. Trzeba nabić owoc na szpilkę do szaszłyków i zanurzyć w syropie. Wbić np. w jabłko i zostawić do wyschnięcia. Doskonałe do dekoracji ciast, deserów itp.
18. czerwca urodziny obchodziła moja przyjaciółka Maria. Chciałam pokazać Wam tort jaki przygotowałam na tę okazję.
Śliczny,a te owocki zamoczone są w galaretce?
Zaśliniłam cały monitor i klawiaturę... serca nie masz pokazując takie pyszności wirualnie...
Coś pieknego !!! Ave ma rację ( z tym brakiem serca) bo ja się tez zaśliniłam.....
Wspaniale wyglada ,ale dziewczyny kusicie .Tez bym taki zjadla ...
Gosia,śliczny-twoja przyjaciółka to szczęściara
tort prześliczny z pewnością smak dorównuje wyglądowi ,gratuluje ,pozdrawiam - rosa
Tort jest naprawdę prześliczny
Gratuluję pomysłowości w dekoracji tortu !!
Bardzo mi się podoba !!
Z pewnością był smaczny !!
Pozdrawiam - Elek
prawdziwy kunszt dekoracji... tak mnie zachęciłas ze na imienimy mojej babci chyba również upiekę torcika.... pozdrawiam goraco i czekam na nastepne piekne zdjęcia
Mniam. Sliczny torcik ;-)
Wygląda super i na pewno tak smakował!!! Może i ja się kiedyś odważę...
Śliczny i na pewno bardzo smaczny tort. Przy okazji przypomniałam sobie, że owoce można zanurzać w rozpuszczonych landrynkach. Trzeba nabić owoc na szpilkę do szaszłyków i zanurzyć w syropie. Wbić np. w jabłko i zostawić do wyschnięcia. Doskonałe do dekoracji ciast, deserów itp.
bardzo ładniutki