Witaj serdecznie !!!! Cos mam wrazenie, ze Ty i ja bedziemy nalezeli do tej samej kategorii Zarlokow, w kuchni pozytku nie za wiele, ale do gadania pierwsi :))) Jak mawiala moja Babcia: "do roboty lewe rece, ale do zakochania jeden krok"..... Wiesz, ale bez takich jak my to moze byloby troche nudno, wobec tego jest jak jest i ku powszechnej radosci :)))
Witaj Janko. Wśród nas są osoby gotujące i piekące wspaniale, sa tacy, co troche gorzej i tacy, co dopiero raczkują w kuchni. Dla wszystkich jest jednak miejsce. Zmieścimy sie. Pozdrawiam.
Kochani Dziękuję za serdeczne przyjęcie. Cieszę się bardzo i obiecuję, że pozostaniemy razem na dobre i złe. Przez trzy dni nie będzie mnie bo wyjeżdżam na wycieczkę do Lwowa (wyjazd o 13:00). Trzymajcie kciuki. papa Janko
Janko - i ja witam Ciebie smacznie !! Baw się razem z nami dobrze !! Życzę bardzo udanego wypadu do Lwowa !! i suuuuuper wrażeń !! Również czekam na fotorelację !! Pozdrawiam - Elek
Zajrzałem tutaj i zapachniało pysznym jedzeniem i dobrym słowem
Serdecznie Witam w naszej Wielkiej Kuchni
tylko uważaj ta strona uzależnia
Baw sie i gotuj z nami smacznie - ata
W kuchni mam dwie lewe ręce ale smak ..owszem..niczego sobie. Może przy Waszym trudzie zmienię poglądy. Pozdrawiam Cię Atko
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni...:))))
Dzięki. Postaram się, choć niczego nie obiecuję. W kuchni jestem tępym uczniem
To równie dobrze możesz sobie gawędzić przy kuchennym stole :))))
witaj i baw sie dobrze:)) tutaj napewno nauczysz sie gotować
Witaj w wirtualnej kuchni
Kuchnia jest moze wirtualna.... ale brzychy , ktore rosna po tych wirtualnych potrawach ...sa pradziwe! Witam rowniez!
Witaj serdecznie !!!! Cos mam wrazenie, ze Ty i ja bedziemy nalezeli do tej samej kategorii Zarlokow, w kuchni pozytku nie za wiele, ale do gadania pierwsi :)))
Jak mawiala moja Babcia: "do roboty lewe rece, ale do zakochania jeden krok".....
Wiesz, ale bez takich jak my to moze byloby troche nudno, wobec tego jest jak jest i ku powszechnej radosci :)))
Witaj w naszej kuchni ... Tutaj dowiesz sie co to pyszne jedzonko ...
janko witam cię serdecznie, a napisz coś więcej o sobie..., może w ustawieniach ?
z kąd przybywasz i ...i jeszcze coś...
jasia
Witaj!
Witaj Janko i nie przejmuj się , trening czyni mistrza.
Witaj wśród nas ;)))
Witaj Janko. Wśród nas są osoby gotujące i piekące wspaniale, sa tacy, co troche gorzej i tacy, co dopiero raczkują w kuchni. Dla wszystkich jest jednak miejsce. Zmieścimy sie. Pozdrawiam.
witaj serdecznie -tu zawsze znajdziesz coś dla siebie
Kochani
Dziękuję za serdeczne przyjęcie. Cieszę się bardzo i obiecuję, że pozostaniemy razem na dobre i złe. Przez trzy dni nie będzie mnie bo wyjeżdżam na wycieczkę do Lwowa (wyjazd o 13:00). Trzymajcie kciuki. papa
Janko
prosimy o zdjęcia z wycieczki a żarłwiczów proszę trzymajmy za Janka kciuki
Wypoczywaj dobrze i przywież dobre wspomnienia
kamaxyz pozdrawia
Witaj Janko i przywieź chociaż jeden przepis z Lwowa,albo chociaż opowieśc o dobrym jedzeniu.Basia
Janko - i ja witam Ciebie smacznie !!
Baw się razem z nami dobrze !!
Życzę bardzo udanego wypadu do Lwowa !! i suuuuuper wrażeń !!
Również czekam na fotorelację !!
Pozdrawiam - Elek
Witaj Janko,barkiem umiejętności się nie przejmuj, najpierw poeksperymentujesz a potem to już 1 krok..
Pzdr
Witaj serdecznie !!!
witaj.
Witaj!!!! Gotuj razem z nami i dziel się przepisami!!!!
Miło Cię powitać w naszym gronie...:)))
Ja dzis dołaczyłam do Waszego grona i mam nadzieje ze dzieki Waszym radom naucze sie gotowa wysmienity i zarazem proste dania
Pozdrawiam
janko chyba wyjechał nie ma...ale pewno wróci
Witaj w kuchni. Przecież tu najprzyjemniej!!
Witaj !!
Zyczę Ci wielu kulinarnych sukcesów !!