Sliczna dziewczynka, a powiem Ci, ze moj syn zaczal gotowac majac 13 lat i teraz bardzo dobrze sobie radzi, wiec corcia jest na dobrej drodze :)) Buziaczki dla Was - maryla
Nie ma co zachwalać, to była baba-jaga...Wyszło świetnie, ale za tydzień też zrobiłam jakieś tam ciasto mi zakalec wyszedł. No ale do tej por już mi się nie robi ;} I dzięki Ave
Przedstawiam wam moją córkę Julię,która chociaz ma 10 lat już zaczyna interesowac się gotowaniem,narazie przyrządza kanapki i robi sałatki!
Sliczna dziewczynka, a powiem Ci, ze moj syn zaczal gotowac majac 13 lat i teraz bardzo dobrze sobie radzi, wiec corcia jest na dobrej drodze :))
Buziaczki dla Was - maryla
Fajna dziewczynka . Wspaniale ze jest chetna do pomocy w kuchni ...
Ja mam 11lat ;-) Ale rok temu zrobiłam sama pierwsze ciasto
Brawo Sylwia
Nie ma co zachwalać, to była baba-jaga...Wyszło świetnie, ale za tydzień też zrobiłam jakieś tam ciasto mi zakalec wyszedł. No ale do tej por już mi się nie robi ;} I dzięki Ave
Gratuluję, moje córki sa starsze od Julii ale kuchnia nie jest ich ulubionym miejscem
Fajna dziewczynka - powodzenia w poznawaniu tajników kuchni!!!
Super - Gratulacje - tez mam córke 10 letnia ale ona jeszcze sie nie garnie do gotowania ale może kiedys ???
Bardzo dziękuję za cieplutkie słowa,do podziękowań przyłącza się także Julka,która czytała komentarze.Pozdrawiamy was!
Jutro moje dziecko wyjeżdża na wakacje,to nasza pierwsza rozłąka,nie wiem jak to przeżyję?!
Oi przeżyjesz, przeżyjesz, powiedz sobie - jakos to będzie_
ale za to jak corcia wróci ,jak będziecie się kochac...?
Fajna ta twoja córeczka.
jasia
ALe ma ładne włosy...